reklama
agatka1990
Zaciekawiona BB
Bardzo dobrze niech nabieraja sily i masy u nas juz po wizycie, lekarz nawet nie zapytał jak się czuje:]
monisiap5
Fanka BB :)
Niekiedy nawet wolę jak trochę mniej się wypytuje jak się czuję czy wszystko ok, wtedy nie muszę się przyznawać że coraz więcej sie ruszam, a jak już się przyznam to wykład taki słyszę że aż mi uszy więdną i zawsze na koniec zdanie, "pamiętaj to jest ciąża wysokiego ryzyka" i wtedy wracam do domu zdołowana.
agatka1990
Zaciekawiona BB
Halo, halo co tu taka cisza? jak samopoczucie?
monisiap5
Wczoraj zabrałam się za pranie Kajakowych rzeczy, teraz korzystając z bezsennych poranków muszę zacząć wszystko prasować, zakupy dla dziecka zakończone nic tylko leżeć, pachnieć i wyczekiwać potomka.
ja wczoraj kwiatki w ogrodzie sadzilam. tesciowa sie mi od niepamietnych czasow wybrala z mlodym na plac zabaw wiec troche relaksu sobie zrobilam..
malinka ja tez mam w piatek wizyte..
monisiap no nie masz sie co dolowac.. moj gin zawsze mi powtarzal ze jestem teraz w stanie blogoslawionym wiec mam sobie odpoczywac a wszyscy maja mnie blogoslawic.. heh nie no nie ma co przesadzac. potem sobie w morde pluc.. ja to lezalam grzecznie zaczelam sie ruszac dopiero po 38tyg. ale wtedy to pelna,para... no bo wiesz tu lekarz sie stara zeby ciaze utrzymac i wogole a ty mu na przkor tak daleko sie nie zajedzie. i nie wiem dlaczego niektore dziewczyny maja wyrzuty sumienia ze leza sobie. jedyny czas kiedy mozesz sobie polezec.. w kolejnych ciazach juz tak nie ma.. wogole pozniej to tyle latania ze czlowiek sobie mysli gdzie te czasy gdzie mozna bylo sobie np. w niedziele polezec dluzej z mezem...
milego dnia...
malinka ja tez mam w piatek wizyte..
monisiap no nie masz sie co dolowac.. moj gin zawsze mi powtarzal ze jestem teraz w stanie blogoslawionym wiec mam sobie odpoczywac a wszyscy maja mnie blogoslawic.. heh nie no nie ma co przesadzac. potem sobie w morde pluc.. ja to lezalam grzecznie zaczelam sie ruszac dopiero po 38tyg. ale wtedy to pelna,para... no bo wiesz tu lekarz sie stara zeby ciaze utrzymac i wogole a ty mu na przkor tak daleko sie nie zajedzie. i nie wiem dlaczego niektore dziewczyny maja wyrzuty sumienia ze leza sobie. jedyny czas kiedy mozesz sobie polezec.. w kolejnych ciazach juz tak nie ma.. wogole pozniej to tyle latania ze czlowiek sobie mysli gdzie te czasy gdzie mozna bylo sobie np. w niedziele polezec dluzej z mezem...
milego dnia...
agatka1990
Zaciekawiona BB
Dzien dobry a my dalej sobie lezymy, dali nam jeszcze jedna kroplowke z magnezem:/
Malinka w pełnej gotowości?
Monisia to moj maz dostal bojowe zadanie wybralismy przez internet wozek i lozeczko, a teraz ma je jakos skombinowac tylko zanim kupi...zobaczyc na żywo nie wiem jak to zrobi, ale się uparl wiec dobrze
Malinka w pełnej gotowości?
Monisia to moj maz dostal bojowe zadanie wybralismy przez internet wozek i lozeczko, a teraz ma je jakos skombinowac tylko zanim kupi...zobaczyc na żywo nie wiem jak to zrobi, ale się uparl wiec dobrze
monisiap5
Jak tam dziewczyny nadal w dwupakach wszystkie??
reklama
Podziel się: