reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Hehe :-):-)
Widzę że my sie rozwijamy podobnie :-)
Tez się boję.
Moja znajoma jak rodziła -miała poród z mężem to wyklinała Go, kazała Mu się wynosić, ogólnie miał z Nią przesarne na tej porodówce jak zaczeła się na Niego drzeć że to "kur*a wszystko Jego wina" :-D:-D:-D
Chłop został, trzymał za rękę, ocierał pot z czoła:-D.
Ideał :-D:-D

reklama
ja jutro będę u gina to może mi coś powie że się szykuje do porodu czy coś, zobaczymy :tak:. Oby tylko z Adasiem było wszuystko dobrze :)

ohhh ale znajac zycie powiem powie ze "wzsytko dobrze "i ze" juz termin sie zbliza i zeby pani byla gotowa". Co mi z tego jak ja bym wolala zeby powiedzila mi ze mam jechac do szptiala bo ma rozwarceie na 5 cm np ......

heh i z basenu prosto na porodowke:p ehh ale nie adas neich posiedzi chociaz do 38 tygodnia bo wtedy bediz ebardziej wyrosniety;p
a ja chodze i tego mojego psa jak dziecko traktuje normlnei przytulam i wogole a jej to na reke..:d ale beda probklemy potem jak sie dzidzia urodzi i nie bedize mogla do pokoju wchodzic przynjamniej rpzez pierwsze miesiace bo potem to no 100% pozwole zeby spala z nami i wogole...

Mój pies to i tak ma sposób na to żeby znaleźć się w łóżku, jak nie ma miejsca to zawsze wedjzie mi na głowę i tam się ułoży;) . W końcu na poduszce najwygodniej dla takiej damulki:-D.

A to moja Słoninka :-D

img1750.jpg

hehe no moja to troche wieksza jest... ale skubana tak pocichu wejdzie na lozko i tak sie polozy ze jej nei poszuje nawet ale jak juz na dobre zasne i ona tez to sie tak rozpycha ze ja gdzies z boku zwineita a ona wywalona na plecy spi na srodku lozka ..:p agnetka ale tak slodko wyglada ze nie mge jej wygonicpoprostu dam jej jeszcze buzi i przytule sie i tak sobie spimy do rana a potem mama moja krzyczy ze pies w lozkuze jak to ebdiz ejak sie dziecko urodzi i wogle...ale damy jakos rade;p
widzisz ja na punkicie mojej to mam bzika nawet dal niej album zalozylam :p

reklama
Hehe u mnie jest identycznie;) i uwierz ze mimo ze mam malego psa to potrafi sie zachowac i rozlozyc jak najwiekszy grubas swiata :-D:-D

Do góry