reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

No czesc dziewczyny:p|
widze ze ja dzisiaj pierwsza;p no nie dziwie sie w koncu jest nieludzka pora;p
no ale musze jechac badania sobie zrobic ;p

reklama
No a ja niedługo mam zajęcia :wściekła/y::wściekła/y:.
Ale dziś wreszcie nie spałam może tylko z godzinkę a tak to jak nigdy :-).:-)
Ja jutro jade na badania , do gina pójdę chyba z tym brzuszkiem moim , jak cos bedzie sie jeszcze ciekawego dzialo:-), no i do gastrologa bo mam podejrzenie choroby wrzodowej przez to ze w początkowym okresie ciąży sporo wymiotowalam :confused2:.
Zobaczymy co mi tam jeszcze nawymyślają;)

no ja juz po badanaich jeszce po wyniki o 17 ale chyba jak jutro mam na 9,30 gin to sobie rano przy okzji wezme;-) heh bylam jeszce moja klase odwiedzic i kurde polowy jej nie bylo ale juz si enie moga doczekac kiedy ciociami beda ;p a ja mowie ze no jeszce nie chce wyskoczyc niestety:confused2:

Hehe ;).
Oby wyniki wyszły Ci dobre , ja ostatnim razem miałam tragiczne , Mały wszystkie witaminki itp ze mnie wyssał :), dobrze niech bierze co jego :).
Idę chyba sobie słabą kawkę wypić bo zaraz uuusnę , a historia czeka.

heh powiem ci ze mnei tez historia ceka o 11 i to ejszce do tego sprawdzian a nic na niego nie umiem ale beda jaja:p
a wyniki no ja tez mam nadzieje ze beda dobra zwlaszcza ze mam anemie i zobaczymy co to bedzie

no teraz historia poitem geografia..;/ a chyba poprosze moja gin zeby mi dala zwolnienei ale si eboje bo ona nie za bardzo do zolnien ktore ona uwaza za nie potrzebne ale chciaalbym bo nawet takei nauczanie jest meczace;/

Ale to chyba możesz powiedziec nauczycielowi ze zle sie czujesz i ze dzis po prostu nie dasz rady?
Ja to u siebie jak cos to dzwonie albo mowie ze dzis to tylko z pol h mozemy posiedziec bo nie daje rady , zajecia mam prowadzone na leżąco takze jakos to znosze;) no i czesto tez jak mam jakas prace zadana to jej nie zrobie to nie ma problemu , tylko ze jak bede mogla to zebym to nadrobila i tyle.
Także moze i zwolnienia nie bedziesz potrzebowala;)

Hej dziewczyny.
Ledwo wstałam przed chwilą.Spać mi się chce jak cholera ale wstawać trzeba.Do 3 w nocy czytałam książke bo nie mogłam sie oderwać az mi się niedobrze zrobiło ze zmęczenia to trzebabyło iść spać:-D Dlatego teraz taka nieprzytomna...:-p
Lece się dalej ogarniać i spadam do Tesco z M :tak:
Miłego dnia dziewczynki :biggrin2:

A co to za książka ?:-)
A ja podejrzewam że dlatego tak dobrze spałam bo czytałam "Pamiętnik z powstania warszawskiego" i to chyba to mnie tak zamuliło:-):-).
Przed chwilą podpisałam umowę z avonką więc jak chcecie jakieś kosmetyki taniej-pisać!!:-):-):-):-):-):-)

reklama
Trzecia część Zmierzchu :p

Też kiedys robilam Avonie ale za duzo kasy z tego nie bylo i szybko mi sie to znudziło...

Do góry