reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciąża słodko-gorzko

halo jak się macie? mnie ciśnie nerw wicia gniazda, niewiele mam i zaczynam wpadać w panikę, właśnie próbuje to jakoś sensownie rozplanować i końca nie widać! chodzę przez to cięta jak osa i dostałam ksywkę "Awanturka" od mojego t.
ehhhh ;)

reklama
w pierwszej ciąży kupowalismy większość rzeczy przez allegro, więc w sumie całe dnie siedziałam na necie szukając okazji. Ale zakupy zaczęliśmy dopiero połowie 8 mca, wózek i łóżeczko w 9 mcu, stały w sklepie zapłacone do dnia porodu :-D Teraz jedyne co musimy kupić to nową pościel i ubranka jesli to będzie synuś. No i wiadomo butelkę czy pieluchy. Chociaż nie, jeszcze przewijak, no i znając życie to kilka innych rzeczy dojdzie :-D

my wszystko od poczatku teraz, nawet nie wiemy do konca czy nam sie lozeczko obok naszego wielkiego loza zmiesci (bo z wyliczen jest totalnie na styk od sciany, a na podlodze listwy przypodlogowe sa przeciez i chyba by je zrywac trzeba) i czy nie bedziemy musieli i dla nas innego lozka kupic i w ogole aaaa! a najlepsze ze racjonalnie wiem, ze zdazymy, ale te emocje to naprawde, nie do opanowania :)

Ja już prawie wszystko mam, zostały tylko kosmetyki dla dzidka ;) Mimo to ciągle mam wrażenie, że czegoś brakuje :)

reklama
Mnie brało bardzo często na słodko a i tak urodziłam chłopczyka a mówią, że slodkie to na dziewczynkę a gorzkie na chłopczyka :)

reklama
Do góry