reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciąża słodko-gorzko

halo jak się macie? mnie ciśnie nerw wicia gniazda, niewiele mam i zaczynam wpadać w panikę, właśnie próbuje to jakoś sensownie rozplanować i końca nie widać! chodzę przez to cięta jak osa i dostałam ksywkę "Awanturka" od mojego t.
ehhhh ;)

reklama
w pierwszej ciąży kupowalismy większość rzeczy przez allegro, więc w sumie całe dnie siedziałam na necie szukając okazji. Ale zakupy zaczęliśmy dopiero połowie 8 mca, wózek i łóżeczko w 9 mcu, stały w sklepie zapłacone do dnia porodu :-D Teraz jedyne co musimy kupić to nową pościel i ubranka jesli to będzie synuś. No i wiadomo butelkę czy pieluchy. Chociaż nie, jeszcze przewijak, no i znając życie to kilka innych rzeczy dojdzie :-D

my wszystko od poczatku teraz, nawet nie wiemy do konca czy nam sie lozeczko obok naszego wielkiego loza zmiesci (bo z wyliczen jest totalnie na styk od sciany, a na podlodze listwy przypodlogowe sa przeciez i chyba by je zrywac trzeba) i czy nie bedziemy musieli i dla nas innego lozka kupic i w ogole aaaa! a najlepsze ze racjonalnie wiem, ze zdazymy, ale te emocje to naprawde, nie do opanowania :)

Ja już prawie wszystko mam, zostały tylko kosmetyki dla dzidka ;) Mimo to ciągle mam wrażenie, że czegoś brakuje :)

reklama
Mnie brało bardzo często na słodko a i tak urodziłam chłopczyka a mówią, że slodkie to na dziewczynkę a gorzkie na chłopczyka :)

reklama
Do góry