reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża przy Pcos

Martoza

Fanka BB :)
Witam ;) pytanie do pań ze stwierdzonym PCOS. Czy udalo wam sie zajść bez wsparcia lekarza? Czy takie cykle zawsze są bezowulacyjne?

reklama
Witam😊 Udało mi się zajść w ciążę trzy razy bez żadnego leczenia. Pierwszą niestety straciłam, ale to była wina bakterii. Urodziłam dwóch, zdrowych synów. Nigdy się nie leczyłam przed zajściem w ciążę, ani nie potrzebowałam wsparcia hormonalnego podczas jej trwania. Dodam, że pierwszego syna urodziłam w wieku 27 lat, a drugiego 9 miesięcy temu wieku 39 lat😊 to było zaskoczenie🤪 także powodzenia.

Hej! Ja jak tylko zostawiłam hormony to po 3 miesiącach byłam już w ciąży:) też z zaskoczenia:) po ciąży dość długo nie mialam @ ale 14 msc po porodzie udalo sie zajsc w druga już nie niespodzianke;) dlatego potwierdzam, da sie zajsc bez leczenia:) ale prawda jest, że trzeba wyłączyć głowę!

Hej! Ja jak tylko zostawiłam hormony to po 3 miesiącach byłam już w ciąży:) też z zaskoczenia:) po ciąży dość długo nie mialam @ ale 14 msc po porodzie udalo sie zajsc w druga już nie niespodzianke;) dlatego potwierdzam, da sie zajsc bez leczenia:) ale prawda jest, że trzeba wyłączyć głowę!
A jak długo je brałaś? Rozumiem, że chodzi o tabletki anty? ;)

Ja po 5 latach zaszłam w ciążę. Przeszłam nawet in vitro które się nie udało. Teraz staram się o 2 dziecko i niestety wyniki hormonów są za wysokie.

Dobrze by było jakbyś miała w domu monitoring cyklu. Ja przy cyclotesterze mogłam konsultować z ginekologiem co dalej, bo miał wgląd w codzienny zapis mojego cyklu. Mam jedno dziecko, teraz staramy się o drugie, ale starania trwają dłużej zdecydowanie niż ostatnio

reklama
Do góry