reklama
Witam Udało mi się zajść w ciążę trzy razy bez żadnego leczenia. Pierwszą niestety straciłam, ale to była wina bakterii. Urodziłam dwóch, zdrowych synów. Nigdy się nie leczyłam przed zajściem w ciążę, ani nie potrzebowałam wsparcia hormonalnego podczas jej trwania. Dodam, że pierwszego syna urodziłam w wieku 27 lat, a drugiego 9 miesięcy temu wieku 39 lat to było zaskoczenie także powodzenia.
Wiewior
Fanka BB :)
Hej! Ja jak tylko zostawiłam hormony to po 3 miesiącach byłam już w ciąży też z zaskoczenia po ciąży dość długo nie mialam @ ale 14 msc po porodzie udalo sie zajsc w druga już nie niespodzianke dlatego potwierdzam, da sie zajsc bez leczenia ale prawda jest, że trzeba wyłączyć głowę!
Martoza
A jak długo je brałaś? Rozumiem, że chodzi o tabletki anty?Hej! Ja jak tylko zostawiłam hormony to po 3 miesiącach byłam już w ciąży też z zaskoczenia po ciąży dość długo nie mialam @ ale 14 msc po porodzie udalo sie zajsc w druga już nie niespodzianke dlatego potwierdzam, da sie zajsc bez leczenia ale prawda jest, że trzeba wyłączyć głowę!
mangusta87
rok starań
w tym 3 miesiące z leczeniem
w tym 3 miesiące z leczeniem
Dobrze by było jakbyś miała w domu monitoring cyklu. Ja przy cyclotesterze mogłam konsultować z ginekologiem co dalej, bo miał wgląd w codzienny zapis mojego cyklu. Mam jedno dziecko, teraz staramy się o drugie, ale starania trwają dłużej zdecydowanie niż ostatnio
reklama
Marianna728
Zaangażowana w BB
A słyszałyście o miostygon GT? Ewentualnie o inozytolu? Podobno wspomaga? Miał ktoś do czynienia z tą substancją?