reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża pozamaciczna (ektopowa)

kurde anula88 to trzymam kciuki żeby poszło samo.
Boję się że i mnie czeka stół skoro miesiąc krwawię i nic :/ oby tabletka pomogła

reklama
Kurcze oby nie .... sprawdź ta betę i zgłoś się do lekarza -nie ma co,a boli coś?

Noo jak podali mi meto... o 11:30 tak nic się nie dzieje ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

no właśnie nic nie boli. Miałam zrobić bhcg i po dwóch dniach i wtedy przyjść. Mam nadzieję że nic się złego tam nie zacznie dziać.

To kiedy będziesz miała wyniki?kurcze oby to nic .... na mnie chyba dalej nie zadzialal bo nic się nie dzieje ... zaczyna mnie to martwić, bo jak już miesiąc siedzi w jajowodzie pozostałość to kiepsko z jajowodem będzie ... boje się ze zrosty się porobia albo co .. właśnie jestem po obchodzie ,jutro bthcg jak nie ruszyło to podejmą decyzję czy usuwamy .... bo już kolejnej dawki methotrexatu nie dadzą bo za duzo

czyli w sumie na cud liczysz skoro jeszcze nic nie ruszyło? Mam nadzieję że jajowod jednak ocaleje i będzie sprawny.
Dostałam wynik 1070 :/ ciekawe czy jutro spadnie czy nie. U mnie w sumie też już miesiąc siedzi. Na jakim etapie zatrzymał się u Ciebie rozwój zarodka? Mi pierwsze plamienia i krwawienie zaczęły się gdzieś w 4 tygodniu licząc od zapłodnienia.

czyli w sumie na cud liczysz skoro jeszcze nic nie ruszyło? Mam nadzieję że jajowod jednak ocaleje i będzie sprawny.
Dostałam wynik 1070 :/ ciekawe czy jutro spadnie czy nie. U mnie w sumie też już miesiąc siedzi. Na jakim etapie zatrzymał się u Ciebie rozwój zarodka? Mi pierwsze plamienia i krwawienie zaczęły się gdzieś w 4 tygodniu licząc od zapłodnienia.
Kochana ja w dzień laparoskopii miałam 1620,po dwóch dniach 400-w dzień wypisu a po kolejnych 2 dniach dostałam @ .... jak tu trafiłam 4.01 miałam ok 170 ,teraz jest niecałe 200 .... zobaczymy jutro. ... ani przed rozpoznaniem ani teraz nie miałam plamienia ,jedynie ból po prawej stronie czyli w miejscu jajowodu .... nawet przed laparoskopia było czysto .... teraz mam śluz za to jak płodny. ... I bądź tu człowieku mądry ..... ty masz dużo większą betę niż ja może stąd planie .... ja nawet jak miałam ta @ to była normalna 5dniowa .... jutro mi zrobią tez usg to zobaczymy co powiedzą.

Caltha i jak tam? Ja czekam na bthcg i jeszcze będą mnie tu trzymać do końca tygodnia na pewno .... depresja normalnie

Dopiero po 13 będę mogła krew oddać więc wynik wieczorem pewnie będzie a do dr zadzwonię jutro rano. Kurde boję się że do szpitala mnie wyśle a córka tylko ze mną bo mąż zjeżdża na weekendy. Ciekawe czy dadzą radę sami

reklama
Do góry