reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
To kiedy będziesz miała wyniki?kurcze oby to nic .... na mnie chyba dalej nie zadzialal bo nic się nie dzieje ... zaczyna mnie to martwić, bo jak już miesiąc siedzi w jajowodzie pozostałość to kiepsko z jajowodem będzie ... boje się ze zrosty się porobia albo co .. właśnie jestem po obchodzie ,jutro bthcg jak nie ruszyło to podejmą decyzję czy usuwamy .... bo już kolejnej dawki methotrexatu nie dadzą bo za duzo
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
caltha
Fanka BB :)
czyli w sumie na cud liczysz skoro jeszcze nic nie ruszyło? Mam nadzieję że jajowod jednak ocaleje i będzie sprawny.
Dostałam wynik 1070 :/ ciekawe czy jutro spadnie czy nie. U mnie w sumie też już miesiąc siedzi. Na jakim etapie zatrzymał się u Ciebie rozwój zarodka? Mi pierwsze plamienia i krwawienie zaczęły się gdzieś w 4 tygodniu licząc od zapłodnienia.
Dostałam wynik 1070 :/ ciekawe czy jutro spadnie czy nie. U mnie w sumie też już miesiąc siedzi. Na jakim etapie zatrzymał się u Ciebie rozwój zarodka? Mi pierwsze plamienia i krwawienie zaczęły się gdzieś w 4 tygodniu licząc od zapłodnienia.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kochana ja w dzień laparoskopii miałam 1620,po dwóch dniach 400-w dzień wypisu a po kolejnych 2 dniach dostałam @ .... jak tu trafiłam 4.01 miałam ok 170 ,teraz jest niecałe 200 .... zobaczymy jutro. ... ani przed rozpoznaniem ani teraz nie miałam plamienia ,jedynie ból po prawej stronie czyli w miejscu jajowodu .... nawet przed laparoskopia było czysto .... teraz mam śluz za to jak płodny. ... I bądź tu człowieku mądry ..... ty masz dużo większą betę niż ja może stąd planie .... ja nawet jak miałam ta @ to była normalna 5dniowa .... jutro mi zrobią tez usg to zobaczymy co powiedzą.czyli w sumie na cud liczysz skoro jeszcze nic nie ruszyło? Mam nadzieję że jajowod jednak ocaleje i będzie sprawny.
reklama
Podziel się: