reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
No ja już bylam załamana, pierwszy cykl nie kazali nam się starac bo mialam hsg rtg, drugi był obiecujący bo bylismy na wakacjach zagranicą, do tego idealnie owulacja i mega klimat, odpoczęliśmy a tu nic! Wrzesień spisałam już na straty a tu nagle zaskoczyło [emoji2960][emoji16]
Dziewczyny cudowne wiadomości, podniosłyście mnie na duchu i dałyście nadzieję[emoji123]
Może wydarzy się świąteczny cud [emoji120][emoji3590]
Hej, ja wlansie dzisiaj po sono hsg, staramy się o dzidziusia już około roku czasu. Samo badanie nieprzyjemne, zakładanie cewnika jako tako ale wprowadzanie tej soli fizjologiczne już nieciekawie... Po badaniu niewielkie plamienie. Teraz jestem jakieś 3/4 godziny po i strasznie boli mnie podbrzusze... mam nadzieję, że to normalny objaw i uda się zajsc w ciążę. Pozdrowienia dziewczyny i powodzenia w staraniach!
Matka matka
Początkująca w BB
Hejka i mnie się udało po roku starań. Pierwszy cykl po sono i są dwie kreseczki
Super i gratulacje! Niech dzidzia rozwija się w brzuszku jak należy mam nadzieję, że nam też się udało, chociaż nie ma co się nastawiać, bo później rozczarowanie jest nie do zniesienia. PozdrowieniaHejka i mnie się udało po roku starań. Pierwszy cykl po sono i są dwie kreseczki
Matka matka
Początkująca w BB
Super i gratulacje! Niech dzidzia rozwija się w brzuszku jak należy mam nadzieję, że nam też się udało, chociaż nie ma co się nastawiać, bo później rozczarowanie jest nie do zniesienia. Pozdrowienia
Matka matka
Początkująca w BB
ja również tracilam nadzieje. Nawet okres mi się kilka razy spoznial a później przyhodzi:/ teraz spóźnił mi się z 4 dni wiec spr i było Od puściła tez testy owulacja. Ale myślę że ten zabieg mi pomógł może czasem trzeba utracic nadzieje by później się miło zaskoczyć będzie dobrze :*
Hej! Czy mogłabym prosić o Twoje namiary np na Whatsapp, bo chciałabym porozmawiać, dowiedzieć się czegoś więcej nt. procedury itd. Czy istnieje taka możliwość? Będę bardzo wdzięczna :*Hejka i mnie się udało po roku starań. Pierwszy cykl po sono i są dwie kreseczki
reklama
Matka matka
Początkująca w BB
Hejka ☺ nie mam wathsapparę mój e mail : marzenamista@vp.pl..pisz śmiałoHej! Czy mogłabym prosić o Twoje namiary np na Whatsapp, bo chciałabym porozmawiać, dowiedzieć się czegoś więcej nt. procedury itd. Czy istnieje taka możliwość? Będę bardzo wdzięczna :*