Jusstyna1501
Aktywna w BB
Dziewczyny czy po poronieniu udalo wam się zajść w ciążę i szczęśliwie donosic ? W którym tygodniu straciłyscie maleństwo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla was ogromne gratulacjeJa badań nie robiłam ,w ani jednym przypadku , raczej nic nie wniosą , mi i lekarze i pielęgniarki mówiły , że tak lepiej i dla mnie i dla dziecka , bo na pewno była to wada genetyczna , bo to jest główna przyczyna tak wczesnych poronień , i lepiej tak niż chore dzieciątko ,więc ja to przyjęłam i starałam się dalej , badania chciałam gen chciałam sobie i mężowi zrobić ,ale nie zdążyliśmy teraz ciąża jest zdrowa i mam nadzieję że nic się nie zmieni