reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po poronieniu

Jusstyna1501

Aktywna w BB
Dziewczyny czy po poronieniu udalo wam się zajść w ciążę i szczęśliwie donosic ? W którym tygodniu straciłyscie maleństwo?

reklama
Rozwiązanie
Czy jest tu ktoś, kto ma problem z niepękającymi pęcherzykami (zastrzyki ovitrelle,pregnyl...) ?
Ja zaszłam w ciąże (którą straciłam w 9tc) własnie w 4 cyklu dzięki zastrzykom.
Zastanawia mnie, czy jest szansa, ze po poronieniu i szybkim staraniom - jest szansa, ze pęcherzyki nagle zaczną naturalnie pękac? Czy raczej marne szanse?
Ja badań nie robiłam ,w ani jednym przypadku , raczej nic nie wniosą , mi i lekarze i pielęgniarki mówiły , że tak lepiej i dla mnie i dla dziecka , bo na pewno była to wada genetyczna , bo to jest główna przyczyna tak wczesnych poronień , i lepiej tak niż chore dzieciątko ,więc ja to przyjęłam i starałam się dalej , badania chciałam gen chciałam sobie i mężowi zrobić ,ale nie zdążyliśmy ;) teraz ciąża jest zdrowa i mam nadzieję że nic się nie zmieni

reklama
Ja badań nie robiłam ,w ani jednym przypadku , raczej nic nie wniosą , mi i lekarze i pielęgniarki mówiły , że tak lepiej i dla mnie i dla dziecka , bo na pewno była to wada genetyczna , bo to jest główna przyczyna tak wczesnych poronień , i lepiej tak niż chore dzieciątko ,więc ja to przyjęłam i starałam się dalej , badania chciałam gen chciałam sobie i mężowi zrobić ,ale nie zdążyliśmy ;) teraz ciąża jest zdrowa i mam nadzieję że nic się nie zmieni
Dla was ogromne gratulacje :)
A ja chce badania wykonac by moc zarejestrowac malenstwo i nadac mu imie, by bylo ono realna czescia Naszej rodziny bo w 13 tyg nie zdolali rozpoznac w szpitalu plci
Mi tez mowia o chorobie genetycznej ale wole ja poznac bo z tylu glowy mam obawe ze wysokie tsh i cukier bylo przyczyba i ze to moja wina
A z Mezem pragniemy miec rodzenstwo dla Naszej Corci dosc szybko moze i tym razem uda sie za 1 razem oby szczesliwie

Czy jest tu ktoś, kto ma problem z niepękającymi pęcherzykami (zastrzyki ovitrelle,pregnyl...) ?
Ja zaszłam w ciąże (którą straciłam w 9tc) własnie w 4 cyklu dzięki zastrzykom.
Zastanawia mnie, czy jest szansa, ze po poronieniu i szybkim staraniom - jest szansa, ze pęcherzyki nagle zaczną naturalnie pękac? Czy raczej marne szanse?

Rozwiązanie
Do góry