Ja podobnieDokładnie.
Ja wpadam raz na tydzień poczytać i mimo, że się nie udzielam, to czuję i czerpię moc
Jesteście, jesteśmy niesamowite
reklama
W
Wiedzmin
Gość
No tak ostatnio tez tak pomyslalam.Jak sprawdzają macicę czy tam nie wiem czego szukają ginekolodzy to rękę wkladaja,weterynarz tez musi rękę w krowi zad wysadzić.Podobne?Niw wiem czy to sie sprawdza u każdego
ja mialam najlzejszy i mowie prz3d rodzicami zd 5ak szybko a on uwaga:
-‐ no krowa tez czym wiecej to jej lzej idxie
myslalam ze padnę
D
doublimam
Gość
U nas daja wlasnie pomaranczowa albo cytrynowym. Mowia, zeby pic malymi łykami. Trzeba to wypic w ciagu 5 minut.Ja kupowałam glukozę smakową chyba pomarańczową. Nawet była smaczna [emoji38] choć po chwili trochę mdliło ale się udało. Poszukaj czy taką macie. Jeśli chodzi o glukometr są dwa rodzaje wartości jedne pokazują w mg/dL inne w mmol/L. Na necie są gotowe przeliczniki, możesz sobie to sama spisać na kartce i na razie nie kupować nowego.
K
Katijah
Gość
Hej
Jak tam samopoczucie?
Jak tam samopoczucie?
arona
Fanka BB :)
U mnie najłatwiej było z 1 córka, widać u mnie się nie sprawdziło. Fakt ona była najmniejsza i gloeke miała mała. Popękały mi naczynka na całym ciele i popękała szyjka mimo iż mnie nscinsli. Z najmłodszym było na oksy i głową wielka... Także różnie z tym bywa.
D
doublimam
Gość
Hej, rewelacja. Brzuch boli jak na @ . Poza tym ok. Pogoda do bani.
A jak Twoje samopoczucie?
@Wiedzmin gdzies kiedys czytalam, że jest to kwestia tego, że cialo I uklad kostny pamieta "ulozenie" a poprzedniego czasu. Tzn wczesniejszej ciazy. Nie wiem.ile w tym prawda od wielkosci dziecka pewno tez wiele zalezy
@Wiedzmin gdzies kiedys czytalam, że jest to kwestia tego, że cialo I uklad kostny pamieta "ulozenie" a poprzedniego czasu. Tzn wczesniejszej ciazy. Nie wiem.ile w tym prawda od wielkosci dziecka pewno tez wiele zalezy
K
Katijah
Gość
Ja czuję mrowienie w sutkach i cały czas podbrzusze tak jakby mi ktoś kamień wsadził. Tak poza tym ok.Hej, rewelacja. Brzuch boli jak na @ . Poza tym ok. Pogoda do bani.
Co do porodu gorzej rodziłam pierwszą córkę 2500 i 46 cm niż druga 3200 i 52.
Chrząszczyk 1
U mnie dzieci były takie akuratne. Córka 3100, synowie kolejno 3800, 3600, 3600. Wszyscy byli dludzy na 55.
Chrząszczyk 1
Witam się z chłodnego rana.
Słyszeliście dziewczyny o tym przypadku w Warszawie. Ponoć rodzice 10 latka zasugerowali dyrekcji w szkole aby do ich syna zwracać się Agnieszka?Prosba przeszła.
Słyszeliście dziewczyny o tym przypadku w Warszawie. Ponoć rodzice 10 latka zasugerowali dyrekcji w szkole aby do ich syna zwracać się Agnieszka?Prosba przeszła.
reklama
Podziel się: