reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Tak dziewczynka 3 różnych lekarzy potwierdziło wiec może to prawda ale mój najstarszy syn do 6 godzin przed porodem był dziewczynka a urodził się chłopak wiec nigdy nic nie wiadomo 😉
A ja myslalam, ze to sie juz nie zdaza😂mialas rozowa wyprawke? 😂
W Norwegii czytają imiona tak jak jest napisane wiec trzeba nadać takie żeby się łatwo czytało przez nich i nie używają zdrobnień .Ja mam Anna i jak mój maz wola Ania jak podjedzie pod prace to nikt nie wie o kogo pyta .Anna to jedno imię a Ania to zupełnie inne 😉
U nas podobnie do tego sie nie odmieniaja , meza jak w pl odmienili to myslalam, ze padne ! On byl w szoku , slyszy swoje imie w wersji zenskiej a wyraznie do niego mowia 😂

A ja myslalam, ze to sie juz nie zdaza😂mialas rozowa wyprawke? 😂

U nas podobnie do tego sie nie odmieniaja , meza jak w pl odmienili to myslalam, ze padne ! On byl w szoku , slyszy swoje imie w wersji zenskiej a wyraznie do niego mowia 😂
Naszczescie tylko pare rzeczy było różowe i to od początku za małe .Mój syn urodził się 62 długi i wszystkie ubranka na 56 i 62 były od początku za małe albo na styk przez pierwsze 2 tygodnie . Wszystkie mam duże ale on zdecydowanie był największy 😉

Jak sobie pomyślę, że drugie też może takie być albo większe... To trochę się boje
Jak dałaś radę już raz to z drugim pójdzie lepiej .Żartuje oczywiście -Zw mną w jednym czasie w szpitalu rodziła dziewczyna i miała córkę 3200 i jak położyli obydwoje na chwile z moim synem to przychodziły położne i się śmiały Mój synek takie 4500 i 62 długi wyglądał jak 3 miesięczny bobas a nie niemowlak przed chwila urodzony 😄

reklama
Pampersy pampersy i jeszcze raz pampersy 😃

Wy już macie terminy?🤔
Teściowa rocznik 52 jest zapisana od 3tyg i dalej nie ma terminu....czeka na Astre bo tu inną nie szczepią

Oh... miałam to samo... bóle pleców i nawracająca rwa kulszowa, stany depresyjne,a do tego w 7mym miesiącu ciąży wypadł mi bark i miałam go nastawiany....z bezsilności wyłam po nocach...a teraz Jaś ma 4,5 miesiąca i kocham go nad życie ♥️

Eh ...z tą krzywa to jest ciężko... wypić wypiłam,ale na pawiowanie mnie brało 😅
Kawoszka@ śliczne jesteście 😃
Ja jak robilam na cukier to mi takie wylewy pod skórne wyszły z lewej prawej ze ponad tydzień schodziły.

Do góry