reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Tak to jest z naszą służba zdrowia. Kiedyś mój mąż w nocy miał 41 stopni temperaturę i zaslabl w korytarzu. Leży nieprzytomny ja dzwonię na pogotowie i też słyszę że do gorączki nie jadą i mam go włożyć do wanny z chłodną wodą. Chłop 85 kg wagi 🙄

reklama
Witajcie kochane,nadal z Wami jestem i nadal się staramy,ale siedze sobie i tak mysle o tym co powiedzia mi moja kolezanka z pracy,jak słyszała,ze chce miec maluszka,jej komentarz był przykry ( po co ci to,ciaza w tym wieku to żenada ) :/ zrobiło mi się przykro,ale powiedziałam,ze jak moje ciało bedzie jeszcze w stanie dac maluszka,to bede ta żenadą roku...

Witajcie kochane,nadal z Wami jestem i nadal się staramy,ale siedze sobie i tak mysle o tym co powiedzia mi moja kolezanka z pracy,jak słyszała,ze chce miec maluszka,jej komentarz był przykry ( po co ci to,ciaza w tym wieku to żenada ) :/ zrobiło mi się przykro,ale powiedziałam,ze jak moje ciało bedzie jeszcze w stanie dac maluszka,to bede ta żenadą roku...

Olej koleżanki to nie ich sprawa ani życie ... moje większość tez tak myśli ale mam to gdzieś

U mnie dzisiaj lepiej...ale jestem taka słaba ze boje sie sama po schodach chodzic...oczywiscie nie pojechalam na pogotowie bo i niby po co? skoro ostatnio tez mi nie pomogli...za kilka dni wyniki krwi wiec moze sie dowiem co i jak...oby...
Ewka nie przejmuj sie ani kolezankami ani nikim ...najwazniejsze jest to co my chcemy i czego pragniemy :) ja tez nie raz słyszałam po co Ci to...ale mam to gdzies co ludzie mowia...nie oni beda wychowywac :)

Co tam annauelle lepiej?
Dziś u mnie była kuzynka inne rejony i mówi że dużo widzi vs ich stronach kobiet w ciazy po 40.U mnie tez patrzylu roznie ,ale grunt to nie zwazac ma to I miec to w dupi

Zenada to jest jej podejście i nastawienie .

To lepuej nic nie mowic ,a poten ups zdazylo sie

reklama
No I znow Nowy Rok i do przodu ,lubię grudzień bo wtedy jest dużo wolnego ,czas jakby pomału płynął
Dokładnie tak jak piszesz przez dni świąteczne troszeczkę wolnego i odpoczynku.
Teraz Nowy Rok, nowe wyzwania, plany, marzenia.
Oby było zdrowie to cała reszta się jakoś ułoży.
Pozdrowienia dla Was wszystkich dziewczyny 😘

Do góry