18 jak będę odbierać pappa to mi zrobi jeszcze raz USG.Z tego co pamiętam, to Ty jestes wg OM w 11tc dopiero? Wiem, że wg USG jest większy maluch, ale jeszcze bym się nie nakręcała bardzo źle, z tego co słyszałam jak jest wczesne usg 1trymestru to kość nosowa jeszcze może się pojawić. Nie wiem jak z przeziernością. A możesz mieć usg jeszcze w przyszłym tyg?
reklama
No ale to jest kilka godzin różnicy, wątpię by coś się zmieniło w tym czasie. Może następny tydzień? Skąd jesteś?18 jak będę odbierać pappa to mi zrobi jeszcze raz USG.
18 listopadaNo ale to jest kilka godzin różnicy, wątpię by coś się zmieniło w tym czasie. Może następny tydzień? Skąd jesteś?
Aaa, ok, myślałam że dzisiaj o 18:00. A może masz możliwość pójść do kogoś innego na weryfikację?18 listopada
przykro mi moze to jeszcze nie przesadza sprawy jesli jestes wierzaca to modlitwy moga zdzialac cuda ...Za szeroki fałd karkowy 3,5, brak kości nosowej...
Bardzo przykre. Moze zweryfikuj za kilka dni z innym lekarzem.Wyniki są złe. Dostałam skierowanie do genetyka i na amiopunkcję. Wyniki pappa będą 18 popołudniu, chociaż to dla mnie tylko zbędna formalność... Najgorsze że amiopunkcja dopiero za 4 tygodnie może być zrobiona.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Miło mi was poznać
Życie pisze różne scenariusze, ja za 2gie zaczęłam się za późno starać, tak to czuję.
Nie mam przeciwskazan, mąż też przebadany a jednak nie wychodzi. Nie pomagam sobie niczym, tylko witaminy, obserwacje cyklu, owu i dużo przytulanek. I z każdym @ płacz...
Dalam sobie czas do końca roku. Uda się, ok. A jak nie, tzn że nie. Obecnie już 15 cykli za mną. Mam zrytą głowę...
Ogólnie staraczki robią testy i widzą niewidoczne kreski. No młodość ma swoje prawa
Życie pisze różne scenariusze, ja za 2gie zaczęłam się za późno starać, tak to czuję.
Nie mam przeciwskazan, mąż też przebadany a jednak nie wychodzi. Nie pomagam sobie niczym, tylko witaminy, obserwacje cyklu, owu i dużo przytulanek. I z każdym @ płacz...
Dalam sobie czas do końca roku. Uda się, ok. A jak nie, tzn że nie. Obecnie już 15 cykli za mną. Mam zrytą głowę...
Ogólnie staraczki robią testy i widzą niewidoczne kreski. No młodość ma swoje prawa
Trzymam kciukiWitaj
Ja starająca jestem w styczniu straciłam maluszka w 17 tc i tak od marca nic nie wychodzi. W maju wróciły moje cykle no ale widocznie jeszcze nie jest ten czas [emoji4]
A co lekarz na to? Wiesz co jest przyczyną? To 1wsze dziecko będzie ?anett ? jak badania ?
@AniaKaja to roznie bywa ... ja zaszlam 5 razy w ciaze w ciagu 11 miesiecy .... ale rzadna ciaza nie rozwinela sie nawet do zarodka i serduszka
Ostatnia edycja:
reklama
Tak to fakt.. Dziewczyny 94 po porodach, poronieniach albo walczące o 3 cie.Ja tez czytalam watki ale staraczki mlodsze wiec tez inne podejscie a tutaj rozumiemy sie lepiej.Ja tez staraczka .
Ja w ich wieku kończyłam studia i walczyłam o pierwszą pracę, potem pierwsze m1, zupełnie inaczej życie przeżyłam... Bardzo brakuje mi 2giego dziecka.
Ostatnia edycja:
Podziel się: