reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

no wlasnie
teraz nie naciska nie pyta zostawia prawde powiedziawszy decyzje mi :( sama mam zdecydowac czy jeszcze kolejne niepowodzenie dam rade przezyc :( ....
Ile jeszcze moze byc tych niepowodzen -to juz limit wyczerpany.Mi jest ciezko przezywam przewaznie w samotnosci zeby maz nie widzial wiem ze jak bedzie widziec jak to przezywam to w koncu powie koniec ,dosyc tego a ja chcialabym ten czas ktory sobie wyznaczylam w pelni wykorzystac zeby w przysxlosci nie miec wielkiego zalu do siebie.

reklama
Mój już w wakacje powiedział, że to był ostatni raz, ostatnio dzwonek... Tym bardziej chce mi się wyć, że jeśli teraz będzie coś nie tak, to więcej prób nie będzie....
Myślicie o nas jutro, 12:40 mam badanie.
Buziaki spokojnej i być może dla niektórych owocnej nocy!

no mam nadzieje ze limit wyczerpany :(
ja tez przed mezem sie nie otwieram :( dobrze ze forum jest - ja siedze w poronieniach nawykowych mega tam dziewczyny maja wiedze duzo sie nauczylam i dzieki temu zadbalam o siebie i leki dla mnie
ale czy to wystarczy zobaczymy

Anett79 mega kciuki trzymam

Mój już w wakacje powiedział, że to był ostatni raz, ostatnio dzwonek... Tym bardziej chce mi się wyć, że jeśli teraz będzie coś nie tak, to więcej prób nie będzie....
Tez trzymam kciuki, bądź dobrej myśli :)

Cześć dziewczyny. Mam 40l i córkę 5l. Zaszlam w tym roku w ciążę po 9 mc starań i poronilam w czerwcu tego roku będąc w 8tc. Od sierpnia wróciliśmy do starań, ale do dziś nie udało się. Mam IO i dostałam leki na zabicie tsh. To tak w skrócie.
Czytam wasz watek i chciałam dołączyć do wesołych 40+ :)

Cześć dziewczyny. Mam 40l i córkę 5l. Zaszlam w tym roku w ciążę po 9 mc starań i poronilam w czerwcu tego roku będąc w 8tc. Od sierpnia wróciliśmy do starań, ale do dziś nie udało się. Mam IO i dostałam leki na zabicie tsh. To tak w skrócie.
Czytam wasz watek i chciałam dołączyć do wesołych 40+ :)
Czesc!!Fajnie ze nas przybywa;-) ;)

Bardzo Ci życzę aby dziecko było zdrowe i żebyś odetchnęła. Próbuję sobie wyobrazić czekanie na takie badanie i zaocznie się boję. Ale do odważnych świat należy!
Trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze.

reklama
Do tej pory byłam w wątku starania2polowa2019 i mam wrażenie że z tego grona prawie wszystkie już pochwaliły się testami pozytywnymi. Bardzo to motywuje z jednej strony, ale i doluje... Niektórzy po prostu zachodzą i już. Większość dziewczyn 25-35 i ja zaczęłam upatrywać przyczyny moich porażek w moim wieku.
Jakie macie doświadczenie, czy mając 40l naprawdę aż tak trudno trafić na ten właściwy cykl?

Do góry