Maja , gdyby mi się udało to byśmy razem były w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Buziaki pozdrawiamByłam beta 4235,2 w macicy jest
reklama
Angel12
Zaangażowana w BB
Byłam beta 4235,2 w macicy jest
WitajGratuluję wszystkim , które osiągnęły sukces w walce o dziecko. Nie zagladalam na to forum , jakiś czas musiałam oczyścić myśli. Ja wysokie nk, brak ciąży od 20 lat , ta pierwsza tez była felerna - pozamaciczna. Nie mam dzieci , chęć posiadania jest ogromna jednak szanse zerowe. Trudno było się pogodzić ze jedyna szansa to kd. Może za późno się za to wszystko wzięłam .2 invitra nieudane , zarodki nie rozwinęły się do 5 doby . Nie wiem czy się uda ....Nie wiem jak to być w ciąży , może troszkę jestem sfrustrowana , zmeczona jednak wiem ze jak nie teraz to nigdy.
masz rację, to ciężka walka...i nikt nie gwarantuje wygranej...ale walczymy , bo chcemy mieć pewność, że zrobiłyśmy wszystko..I jak widać udaje się i ja mam taką nadzieję, że na nas też przyjdzie czas
A te nieudane ivf to z Kd miałaś?
Angel12
Zaangażowana w BB
Będzie dobrze Trzymamy kciuki. Dużo zdrówkaWitajcie dziewczyny, ja też mam podobnie. Byłam u lekarza, pęcherzyk ciążowy nieregularny bez echa zarodka GS -20mm. W poniedziałek drugie USG. Na dodatek jestem chora mam zapalenie zatok i kaszle, aż brzuch boli. Jestem na zwolnieniu, ale myśli są straszne.Po dwóch stratach można oszaleć.
Mocno trzymam kciuki mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy !! Dawaj znac.Witajcie dziewczyny, ja też mam podobnie. Byłam u lekarza, pęcherzyk ciążowy nieregularny bez echa zarodka GS -20mm. W poniedziałek drugie USG. Na dodatek jestem chora mam zapalenie zatok i kaszle, aż brzuch boli. Jestem na zwolnieniu, ale myśli są straszne.Po dwóch stratach można oszaleć.
Nie to były moje komórki , raz cztery drugi raz osiem. Z pierwszej procedury transfer 3 dniowy, druga hodowla do blastocysty - bez transferu. Zarodki przestały się rozwijać.Witaj
masz rację, to ciężka walka...i nikt nie gwarantuje wygranej...ale walczymy , bo chcemy mieć pewność, że zrobiłyśmy wszystko..I jak widać udaje się i ja mam taką nadzieję, że na nas też przyjdzie czas
A te nieudane ivf to z Kd miałaś?
41S ile masz lat?
zadowolonaM
Fanka BB :)
A ja byłam we wtorek u mojego ginekologa wszystko jest ok mam zielone światełko ba nawet mialwm jakiś pęcherzyk graffa 21 mn wiec kto wie może uda się bez clo a jak nie to receptę mam na kolejny cykl, ale zanim je wezmę mam zbadać betę no i jeśli zajdę to od razu luteina pod język żeby nic nie wkładać i jak naj mniej badać ... także może się uda ?? Maju cieszę się bardzo twoja ciąża
reklama
Magdama wiesz to bardzo powoli do mnie dociera.
Te obcylane w witaminach biorę folik ,pregna plus ,witryn d3,aspargin to wszystko raz dziennie .Moje pytanie co proponujecie jeszcze?Może asparhin dwie?Niekiedy wezmę ,bardzo dużo jem orzechów wloskich
Te obcylane w witaminach biorę folik ,pregna plus ,witryn d3,aspargin to wszystko raz dziennie .Moje pytanie co proponujecie jeszcze?Może asparhin dwie?Niekiedy wezmę ,bardzo dużo jem orzechów wloskich
Podziel się: