reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

hej,
jak pisalam, jeszcze pracuje. ksiegowa poradzila zeby wytrzymac do konca marca bo wtedy wezmie pod uwage caly kwartal.
dzis bylam u lekarza, spadla mi hemoglobina w ciagu miesiaca z 13 na 9.5, zapisal mi tardyferon 2xdziennie. a synek rosnie, ma 1.5kg. ja na szczescie nie rosne haha

cześć . pamiętam, że pisałaś ale zastanawiałam się czy dasz radę z tym wszystkim - i praca i studia :) Naprawdę silna z Ciebie kobitka. :) Ja już jestem na zwolnieniu , fakt , że w pierwszej ciąży udało mi się pracować znacznie dłużej.

reklama
Witam Cię serdecznie mam 43 lata mam troje dzieci dorosłą córkę w wieku 21 lat i dwóch chłopców w wieku 2 i pół i 4 i pół .Chłopcy są z drugiego związku mój partner jest młodszy i marzy jeszcze o dziewczynce .Ja natomiast się obawiam czy dam radę a do tego mam małe mieszkanie.Rok temu poronilam gdzieś koło 8 tygodnia .W tym miesiącu troszkę poszalalm za parę dni . zrobię test ,Ale znając życie jak zobaczę dwie kreski to będę panikowac.Pozdrawiam

Krecik - to mój narzeczony też młodszy ode mnie o 4 lata :) trochę byś chciała i trochę się boisz, co? ;) też tak mam. Tu się staramy, a tak naprawdę to boję się, jakby to było. W końcu tyle lat minelo

Kasiunia76 - niestety tak, bo morfologia bardzo słaba, tylko 1% poprawnych. Ale pół roku temu przerzucil się na epapierosa, teraz zaczął brać Profertil i zobaczymy czy to drugie badanie wyjdzie lepsze

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Siemka :) jakos tak nie bylo mnie dluuuugo :) Ale widze nikt nie pytal o mnie wiec slad po mniie zniknol moze i dobrze :)
Okres mi sie spoznia 4dzien Jakos wiec cos na rzeczy czy moze sie myle czas pokaze;) Pozdrawiam
i dziekuje osobą któe o mnie pamietaja i pisza na priw ;)

Didii a Ty kiedy zaczynasz starania?jak się czujesz po stopniowym zmniejszaniu dawki leku .?

Witaj dopiero teraz zauwazylam ze Ty pytalas o mnie to mile dziekuje
Napisze Ci pokrótce potem na priw co i jak :) Bo tu i tak nikt o mnie inny nie dopytuje i zapomnieli wiec tez zrezygnowalam bycia i pisania tutaj :p hehe

Napisze Ci pokrótce potem na priw co i jak :) Bo tu i tak nikt o mnie inny nie dopytuje i zapomnieli wiec tez zrezygnowalam bycia i pisania tutaj :p hehe
Oj Didiii nie prawda. Gdy wchodzę doszukuje się Twoich wpisów tyle, że wychodzę z założenia żeby na nikogo nie naciskać. Jestem ciekawa jak się czujesz i czy lekarka w końcu przestała Cię zbywać.

Przesilenie wiosenne mnie dobija. Nakręcam się wszystkim, wszystko mnie wkurza a już przede wszystkim to że nie mam na nic siły. Drugi trymestr to zawsze u mnie była energia a tym razem jest inaczej :-/ najgorsze że dla dzieci bywam niedobra :-(

Didii napewno Cię nikt nie zapomniał bo jesteś jak wulkan więc się nie da wracaj tu do nas czekamy .Mam nadzieję że ta spozniajaca jakie @ coś oznacza pozdrawiam buziaki

Przesilenie wiosenne mnie dobija. Nakręcam się wszystkim, wszystko mnie wkurza a już przede wszystkim to że nie mam na nic siły. Drugi trymestr to zawsze u mnie była energia a tym razem jest inaczej :-/ najgorsze że dla dzieci bywam niedobra :-(
Ja mam tak samo. Powinnam mieć energię, a mi się nic nie chce. Czy to wina wieku? Juz nie pracuje, a poprzednie dwie ciaze pracowałam prawie do końca. Na szczęście mój mąż dużo mi pomaga i dzieci nie odczuwają na tyle mocno mojego zlego samopoczucia :(.

Krecik - to mój narzeczony też młodszy ode mnie o 4 lata :) trochę byś chciała i trochę się boisz, co? ;) też tak mam. Tu się staramy, a tak naprawdę to boję się, jakby to było. W końcu tyle lat minelo

Kasiunia76 - niestety tak, bo morfologia bardzo słaba, tylko 1% poprawnych. Ale pół roku temu przerzucil się na epapierosa, teraz zaczął brać Profertil i zobaczymy czy to drugie badanie wyjdzie lepsze

Monia to nie jest tak że boję się macierzynstwa tylko wiesz dwóch chłopców ten młodszy to mały łobuz więc troje maluchów by było ..Sąsiedzi by plotkowali ze chyba zglupialam na stare lata ,małe mieszkanie a w podświadomości pragnę tego .

reklama
Krecik - akurat sąsiadami to najmniej warto się przejmować.

Ja się jeszcze boję reakcji Natalii, bo raz chce mieć rodzeństwo, a raz mówi, ze jak jej tata nie będzie tatą dziecka to ona nie chce. Ale za Seba jest cała! Chwilę wcześniej mówiła, ze ona i tak będzie do Seby mówiła tato (teraz mówi po imieniu). Byłego chyba by krew nagła zalała, bo już były akcje, jak jej się tak powiedziało, albo do niego mówiła Seba

Do góry