annauelle i jak wam się układa ? W sumie to świetny układ 3 wodników ciekawie...Kika to mamy ta sama sytuacje bo ja również wodnik i mój maz tez wodnik u nas to w ogóle smiesznie jest bo ja z mezem i starsza corka to wodniki a bliźnięta mam spod znaku blizniat
reklama
znadziejami
Fanka BB :)
Wróciłam z pracy i nie wierzę w to co czytam
Lilly u mnie jest taka sama sytuacja jak u Ciebie i dlatego nie pozwolę Ci się kochana poddać
Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze i z każdym dniem nadchodzącej wiosny więcej optymizmu, uśmiechu i zadowolenia z tego co mamy, bo niekiedy tego nie doceniamy.
Ja postanowiłam normalnie żyć, ciesząc się z każdej minuty spędzonej z mężem, synem i rodzicami. To moja najwspanialsza rodzina na świecie a czy będzie mi dane ją powiększyć to tylko Bóg wie.
Ściskam każdą z Was mocno i trzymam kciuki za szczęśliwe porody oraz nowe fasolki
Lilly u mnie jest taka sama sytuacja jak u Ciebie i dlatego nie pozwolę Ci się kochana poddać
Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze i z każdym dniem nadchodzącej wiosny więcej optymizmu, uśmiechu i zadowolenia z tego co mamy, bo niekiedy tego nie doceniamy.
Ja postanowiłam normalnie żyć, ciesząc się z każdej minuty spędzonej z mężem, synem i rodzicami. To moja najwspanialsza rodzina na świecie a czy będzie mi dane ją powiększyć to tylko Bóg wie.
Ściskam każdą z Was mocno i trzymam kciuki za szczęśliwe porody oraz nowe fasolki
mamcik6
Zaangażowana w BB
Lilly są antydepresanty które można brać w ciąży bo są w miarę bezpieczne. Mój ginekolog zachęca mnie do pójścia do psychiatry bo też ze mną kiepsko i źle się to odbija zarówno na mnie jak i na moich dzieciach. Ale rozumiem że nie jesteś w stanie myśleć teraz o poczęciu bo depresja to koszmarna choroba. Trzymaj się ciepło :-*Widzisz u mnie działa to zupełnie odwrotnie ... dlatego potrzebuje wrócić do leków [emoji22]
Maggy39
Fanka BB :)
PL szpitale to jednak dramat... nie poszłam z kasą i od razu mnie wypisali bez żadnego USG i bety.
Pójdę do swojego gina w przyszłym tygodniu jak wróci z urlopu.
Boli mnie trochę brzuch ale to chyba normalne. Sama nie wiem.. zero informacji.
Lily najważniejsze jest Twoje zdrowie kochana, pamiętaj o tym.
Meggy a miałaś zabieg po poronieniu ?Ja byłam czyszczona i.potem kontrolne USGPL szpitale to jednak dramat... nie poszłam z kasą i od razu mnie wypisali bez żadnego USG i bety.
A moje nt to 1,9 dobre, złe nie wiem?Jakby to powiedzieli ,że jak u mlodki
Maggy przytulam Cię baaardzo mocno.
Kochana tak mi przykro. Trzymaj się.
Jeszcze się nam mamom po stratach uda, zobaczysz.
Mnie też brzuch bolał. Miałam zalecenie nospy w razie bólu ale nie brałam jej bo chciałam żeby się oczyszczało dobrze.
Dobrze że możesz już być w domu.
Ściskam
Kochana tak mi przykro. Trzymaj się.
Jeszcze się nam mamom po stratach uda, zobaczysz.
Mnie też brzuch bolał. Miałam zalecenie nospy w razie bólu ale nie brałam jej bo chciałam żeby się oczyszczało dobrze.
Dobrze że możesz już być w domu.
Ściskam
reklama
Podziel się: