reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

No proszę znowu tętni tu życie :DKika gratulacje !:biggrin2: Didi jak już dziewczyny pisały ,pora zmienić panią doktor od siedmiu boleści .Witaj Aniu ,będziemy z chęcią śledzić przebieg ciąży i może się zarazimy tym wirusem w końcu ...wiosna idzie ,będą paczki :D

reklama
Nie dam rady dziewczyny nie dam juz sie poddalam :(
co mam zdechnac by w koncu ktos mnie z konowałów lekarzy zauważył ? :(
brak mi siły nie chce mi sie walczyc o lepsze jutro ...
Didii a kto ostatnio się chwalił że jest uparty jak baran? Ja Ci dam nie chcę..lekkie fochy lekarki a Ty już leżysz na dechach? Postaw ją do pionu , cycki w górę i do przodu

Nie dam rady dziewczyny nie dam juz sie poddalam :(
co mam zdechnac by w koncu ktos mnie z konowałów lekarzy zauważył ? :(
brak mi siły nie chce mi sie walczyc o lepsze jutro ...

Ejjjjj ejjjjj przestań co Ty piszesz ..... głowa do góry szukaj innego lekarza a tamta niech spada ... nie poddasz się przez jakąś debilke ... już internet w ruch i szukaj nowego lekarza ... nie poddawaj się

Didii a kto ostatnio się chwalił że jest uparty jak baran? Ja Ci dam nie chcę..lekkie fochy lekarki a Ty już leżysz na dechach? Postaw ją do pionu , cycki w górę i do przodu

Ale ilez idzie :( juz praktycznie 5tydz idzie jak przeklada mnie z tyg na tydzien ... i ja to wali w cyce ze sama obnizam leki
Ejjjjj ejjjjj przestań co Ty piszesz ..... głowa do góry szukaj innego lekarza a tamta niech spada ... nie poddasz się przez jakąś debilke ... już internet w ruch i szukaj nowego lekarza ... nie poddawaj się

Ciezko tu o Nowego lekarza naprawde bylam u innych robili to samo baa nawet gorzej bym musiala jechac w swiat by go szukac :(

No proszę znowu tętni tu życie :DKika gratulacje !:biggrin2: Didi jak już dziewczyny pisały ,pora zmienić panią doktor od siedmiu boleści .Witaj Aniu ,będziemy z chęcią śledzić przebieg ciąży i może się zarazimy tym wirusem w końcu ...wiosna idzie ,będą paczki :D

Jak Pomysle Kasiulek ze mam od nowa gadac lekarzowi o mej histori choroby od dziecinstwa po raz któryś z koleji to mnie bierze kurrrrr :(

reklama
Uciekam dziewczynki muszę dzieciaki ogarnąć będę dopiero koło 23 to pewnie będziecie spały lub robiły inne przyjemne rzeczy czego efektem będą fasolki hi ni trzymajcie się .

Do góry