A ja myślałam że BARAN hahahahaBo ja jestem Uparty Osioł hahahah
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Bo ja jestem Uparty Osioł hahahah
Zdążyłam zauważyć [emoji6]
Didiii
Zaangażowana w BB
Oślica i baranica dwa w jednym ... Hehehe ... chyba się nie obrazisz [emoji23][emoji23]
Źle bo jeszcze Kozica
a Baran fakt zodiakalny haha
kasiunia76
Maggy
LinaEwa
Dziewczyny gratulacje -to dwie nowe mamuśki mamy
LinaEwa -trzymam kciuki za Was. zobaczysz jaką niesamowitą mamuśką zostaniesz . to przychodzi samo każdego dnia bardziej i bardziej
LinaEwa
Dziewczyny gratulacje -to dwie nowe mamuśki mamy
LinaEwa -trzymam kciuki za Was. zobaczysz jaką niesamowitą mamuśką zostaniesz . to przychodzi samo każdego dnia bardziej i bardziej
Kasiulek 77
Didi dawaj ,uparty baranku,moja młodsza córa jest barankiem i jest cud miód ,ale uparciuch fakt
Lilly40
Źle bo jeszcze Kozica
a Baran fakt zodiakalny haha
No to jak już się nam przedstawiłaś Hahaha... to pisz co Cię do nas przygnalo [emoji16][emoji6]
znadziejami
GratulacjeDziewczyny klamka zapadła... beta w piątek 2100 a dziś 6666
znadziejami
Nooo kochana tak to nie działa po Bożemu już było [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Didiii
Zaangażowana w BB
No dobra dziewczyny sprobuje raz jeszcze mam Nadzieje że teraz przejdzie .. A czemu nie zaakceptowali mnie ? ? Bo ja nie wiem do teraz ...
Wiec kwiętniu skończę 40lat
Mam syna już nastolatka i 2latka córeczkę Staramy Się o jeszcze jedno . Ale mam Maly problem bo choroby ktore mnie mega Blokują w 2giej ciąży weszło ciśnienie ...
Ale to znów nie jest wielki problem w porównaniu w tym iż choruje na Epilepsje nie fajna choroba ale cóż jakos musze brnąć do przodu urodziłam zdrowe dzieciaki teraz po zmianie lków mam obawy ze cos moze byc nie tak i takie tam ... I to jest to coś Co mnie blokuje może znajde tu osobe któa ma podobna sytuacje i mnie wesprze i będę z tym cisła do przodu a nie stałą w miejscu Obecnie jestem na etapie brania Kwasu foliowego lekarze wyrazili zgodę wiec czekam na zmiejszenie dawki lekow i zaczne sie brac do roboty no ale jest to ale czy sa tu jakies kobietki z takim problemem jak ja?
Wiec kwiętniu skończę 40lat
Mam syna już nastolatka i 2latka córeczkę Staramy Się o jeszcze jedno . Ale mam Maly problem bo choroby ktore mnie mega Blokują w 2giej ciąży weszło ciśnienie ...
Ale to znów nie jest wielki problem w porównaniu w tym iż choruje na Epilepsje nie fajna choroba ale cóż jakos musze brnąć do przodu urodziłam zdrowe dzieciaki teraz po zmianie lków mam obawy ze cos moze byc nie tak i takie tam ... I to jest to coś Co mnie blokuje może znajde tu osobe któa ma podobna sytuacje i mnie wesprze i będę z tym cisła do przodu a nie stałą w miejscu Obecnie jestem na etapie brania Kwasu foliowego lekarze wyrazili zgodę wiec czekam na zmiejszenie dawki lekow i zaczne sie brac do roboty no ale jest to ale czy sa tu jakies kobietki z takim problemem jak ja?
Podziel się: