Tak wątek się rozkręca ciekawy a ile dziewczyny dziś nasmarowały - przebrnąć nie mogęOMG ile stron ile nowin ,nowe ciężarówki ...a ja sobie w szpitalu na badaniach ,kilka dni zejdzie ...co do podwieszania to w jednym miesiącu prób leżałam po wszystkim z nogami w górze opartymi o ścianę przyznaje się bez bicia ,ale nic z tego nie wyszło heh ,w każdym razie wątek coraz ciekawszy ,hmm ino tu Greya nie mam
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Doktor się odezwał, jeszcze raz w piętek na wizytę ...
Ale wam nastroje dopisują haha ...ja przez Greja nie przebrnełam w sensie książki ale dobra zabawa to podstawa
To my Ci tutaj streszczenie opisały [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Lilly40
kochana nie moj pierwszy lecz od rana czekalam na akceptacje postu
Nawet Kiki moze potwierdzić A ten post juz jako 2gi ponieważ w drugim poście napisałam Wam moja nie mila historie
którą skasowalam i napisałam juz jak wyzej że odpadam zaakceptowali jak rano zyczylam Wam milego dnia post pokazał sie teraz smieszne zrobiłam Nawet zrzut pokaże Wam,,,
Didii spokojnie jeszcze raz .... napisz nam o sobie ....
Kasiulek 77
Ja też no i fajnie ,coraz lepiejTak wątek się rozkręca ciekawy a ile dziewczyny dziś nasmarowały - przebrnąć nie mogę
Zgadzam się co ma być to będzie i tego się trzymam .
Super Brumba czyli wszystko idzie w dobrym kierunku ciesze się bardzo i oczywiście trzymam dalej kciuki o szybkie zafasolkowanie
Dziekuję Kochana liczę na to ale wiesz że tu kolejka jest zbierajcie się Dziewczynki z nogami do góry czy w dół byleby skutecznie
Tylko nie stresujcie plemników hahahaha Bo to ważne bardzo a przy zabawach w Greya szczególnie gdy role niewolnika przyjmuje samczyk bardzo łatwo o stresDziekuję Kochana liczę na to ale wiesz że tu kolejka jest zbierajcie się Dziewczynki z nogami do góry czy w dół byleby skutecznie
Wow ale pięknie urosła może tam dwa Maluszki siedząDziewczyny klamka zapadła... beta w piątek 2100 a dziś 6666
Didiii
Zaangażowana w BB
Didii spokojnie jeszcze raz .... napisz nam o sobie ....
ah jakoś zwątpiłam poczułam że jestem tu nie chciana ble ble ble ....
Jakoś sobie poradzę ..
Lilly40
ah jakoś zwątpiłam poczułam że jestem tu nie chciana ble ble ble ....
Jakoś sobie poradzę ..
Ble ble ble miało być itd itd itd .... obrażalska jesteś .... dawaj pisz nie daj się prosić ... masz problem pomożemy w miarę możliwości
reklama
Didiii
Zaangażowana w BB
Ble ble ble miało być itd itd itd .... obrażalska jesteś .... dawaj pisz nie daj się prosić ... masz problem pomożemy w miarę możliwości
Bo ja jestem Uparty Osioł hahahah
Podziel się: