reklama
LEDA2017
Początkująca w BB
Jak na razie wszystko dobrze, dzidiza wazy prawie 0,5kg. w piatek jade do drugiego miasta robic polowkowe, na lepszym sprzecie, bo ten nasz (na NFZ) pozostawia wiele do życzenia.
Elka 72 - doskonale Cie rozumiem, bo ja tez pomimo duzego ryzyka nie robilam badan,
Monia, Annauelle - na spokojnie znam dziewczyne, mezatke wielo...wieloletnim stazem, staraczke, ktorzy po tylu latach sie poddali. Wybrala sie do gina, bo nie miala @ i myslala ze po prostu juz przekwita. A tu - kobieto slyszy - jestes w 5 miesiacu ciazy!!!!! Jest szczupla osoba, wiec mogla tego nie czuc, a ruchy - zwalala na bolaca watrobe. Wiec cuda sie zdarzaja!!!!!
Sa szczesliwymi rodzicami cudownego chlopaka.
Pitu-pitu - pewnie jestes szczupla osoba, ze tak bardzo czujesz ruchy, albo rosnie ci jaki sportowiec Ja z racji okraglej figury czuje ale nie tak bardzo
Z nadziejami - nie martw sie, żadna z ciebie egoistka, po prostu nie jestesmy nastolatkami, ktore najpierw robia, potem mysla . czasem sie dolujemy ze tyka zegar, czasem nie chccemy burzyc poukladanego prawie do perfekcji zycia, ale ilosc osob na tym forum - to chyba dowod, ze trzeba wsluchac sie w siebie, co nam w duszy gra i do dziela
Elka 72 - doskonale Cie rozumiem, bo ja tez pomimo duzego ryzyka nie robilam badan,
Monia, Annauelle - na spokojnie znam dziewczyne, mezatke wielo...wieloletnim stazem, staraczke, ktorzy po tylu latach sie poddali. Wybrala sie do gina, bo nie miala @ i myslala ze po prostu juz przekwita. A tu - kobieto slyszy - jestes w 5 miesiacu ciazy!!!!! Jest szczupla osoba, wiec mogla tego nie czuc, a ruchy - zwalala na bolaca watrobe. Wiec cuda sie zdarzaja!!!!!
Sa szczesliwymi rodzicami cudownego chlopaka.
Pitu-pitu - pewnie jestes szczupla osoba, ze tak bardzo czujesz ruchy, albo rosnie ci jaki sportowiec Ja z racji okraglej figury czuje ale nie tak bardzo
Z nadziejami - nie martw sie, żadna z ciebie egoistka, po prostu nie jestesmy nastolatkami, ktore najpierw robia, potem mysla . czasem sie dolujemy ze tyka zegar, czasem nie chccemy burzyc poukladanego prawie do perfekcji zycia, ale ilosc osob na tym forum - to chyba dowod, ze trzeba wsluchac sie w siebie, co nam w duszy gra i do dziela
Groszek1973
Zaciekawiona BB
To bardzo dobra wiadomość. Oby tak dalej!Witajcie,wpadam tylko na chwile,zeby Wam powiedziec ze Gabrysia daje rade.Dzis miała operacje-wszystko poszło wg planu-jak to prof .okreslił.Tak wiec oby tak dalej...Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie,modlite i kciuki.
Ależ się ucieszyłam, że operacja Gabrysi przebiegła pomyślnie
Co do badań prenatalnych, poprzestałam na nieinwazyjnym teście pappa, który wykonałam tylko dlatego, że mój gin bardzo na to nalegał. Z mężem od początku wiedzieliśmy, że bez względu na wynik, maluszek i tak przyjdzie na świat. Dlatego amniopunkcji nie braliśmy pod uwagę.
Zgadzam się z Ledą, w naszym wieku nachodzą człowieka rożne refleksje, ale czasami warto posłuchać przede wszystkim swojego serca
Co do badań prenatalnych, poprzestałam na nieinwazyjnym teście pappa, który wykonałam tylko dlatego, że mój gin bardzo na to nalegał. Z mężem od początku wiedzieliśmy, że bez względu na wynik, maluszek i tak przyjdzie na świat. Dlatego amniopunkcji nie braliśmy pod uwagę.
Zgadzam się z Ledą, w naszym wieku nachodzą człowieka rożne refleksje, ale czasami warto posłuchać przede wszystkim swojego serca
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Agu, mam nadzieję że już niedługo przejdzie mi takie beznadziejne samopoczucie. Jestem w 15tc i jeszcze miewam mdlosci i senna jestem. Jutro idę do pracy po kilkudniowe przerwie (chora bylam). Mam zamiar powiedzieć mojej "szefowej" o ciąży, bo jeszcze nie wie. Na razie chcę pracowac, bo jestem co chwilę na egzaminach siedzę w komisjach. Mam nadzieję ten maj wytrwać i pójść w czerwcu na zwolnienie.
M
Monia44
Gość
Witam!Wczoraj dowiedziałam się że jestem w 5tej ciąży.Mam 4 dzieci Mam 44 lata.Do zapłodnienia doszło w pierwszych dniach cyklu.Jestem trochę przerażona.Najbardziej obawiam się reakcji mojej mamy i dlatego muszę utrzymywać to w tajemnicy najdłużej jak się da.Na 10.05 mam termin na USG a z wynikami na prenatalne mogę się zapisać.
Czy jest tu może mama w podobnej sytuacji jak ja?
Czy jest tu może mama w podobnej sytuacji jak ja?
reklama
M
Monia44
Gość
Hej Elka!Ile masz dzieci?
Podziel się: