reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie dziewczyny, cieszę się, że znalazłam ten wątek :)
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do Swojego grona ;).
Mam 43 lata, dwójkę dzieci z pierwszego małżeństwa (19lat - syn, 10lat - córcia). A teraz w maju przyjdzie na świat mały kawaler. Ciąża była planowana i bardzo chciana (głównie przez męża, który nie ma własnych dzieci).
Tak więc jeśli pozwolicie dołączę do Was i spędzę z Wami trochę czasu :).

A czemu tylko trochę? :) Witaj.

100_3339 (2).JPG
100_3323 (3).JPG
100_3340 (2).JPG
Ja z córusią

Załączniki

• 100_3339 (2).JPG
    100_3339 (2).JPG
    811,7 KB · Wyświetleń: 1 418
  • 100_3323 (3).JPG
    100_3323 (3).JPG
    647,2 KB · Wyświetleń: 1 449
  • 100_3340 (2).JPG
    100_3340 (2).JPG
    297,4 KB · Wyświetleń: 1 427
Witam ponownie, ostatnio nie miałam czasu. Mały remoncik w pokoiku dziecięcym, a od wczoraj na oddziale - atak kolki nerkowej. Jest lepiej, ale nadal dokucza. Najważniejsze,że z dzieckiem wszystko dobrze
Pozdrawiam.

Azula- piękne wiosenne zdjęcia córci i mamy- gratulacje.
Betta- atak kolki nerkowej- czyli jesteś teraz w szpitalu? Jakie były objawy? Bardzo cierpisz? Dobrze, że dzieciątko bezpieczne.
Ja dziś byłam u lekarza, wszystko ok, porozmawiałam o porodzie, najprawdopodobniej bede miec cesarkę.
Pozdrawiam

Tak, jestem w szpitalu. Kłuje w lewym boku, promieniując na prawie cały brzuch. Jednak teraz już lepiej po kroplówkach i lekach rozkurczowych. Z dzidzią wszystko w porządku.

reklama
Do góry