reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Niewiele się dzieje :confused: to sprawcie by się działo :tak::-) :),a aby się działo coś trzeba pisać :eek:.My jak wątek będzie "żył"też chętnie zajrzymy i popiszemy

Witam. Cieszę się, że znalazłam to forum! Mam 41 lat i jestem w 6 miesiącu ciąży. Mam już 2 dzieci - starsze ma 20 lat a młodsze 15. Te dwie kreseczki, które zobaczyłam na teście w listopadzie były dla mnie lekkim zaskoczeniem! (a co dopiero dla męża!) Dzisiaj nie mogę się doczekać mojego maleństwa. Według badań prenatalnych z dzieckiem wszystko ok, więc się nie martwię zbytnio. Boję się tylko czy po takim czasie dam radę. Najważniejsze, że rodzina mnie wspiera. Mam nadzieję, że ten wątek się nie zakończy - mam ochotę z kimś w moim wieku pogadać. Wszędzie tylko młode mamusie. Pozdrawiam

Witaj BETTA wszystko będzie dobrze dasz radę, może po kilku latach stwierdzisz ,że raczej lepiej byłoby być babcią bo taki kilkulatek to mały żywiołek ,a mieć go 24 /dobę bywa trudne ale daje tez wiele radości.
Marbia powodzonka :-) :)

reklama
Witam ponownie. Ja zaczynam 6 miesiąc, chociaż wyglądam jakbym 9 kończyła! Brzuch ogromny, jak na ten czas. Przybyło mi już 7 kg ( do chudzielców nigdy nie należałam!) więc już teraz trochę ciężko, co będzie dalej?

Do góry