reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Axa dużo najserdeczniejszych zyczeń dla rocznej Ady
:-D:-):-D:-) .Misia Amelka tak nauczona od małego wie ,że spacerek to jakas czapka,opaska na głowie jak jest za ciepło albo jak jest znudzona to żeby zwrócić moją uwage rzuca czapkami.Ollena jest ciepło ja nabyłam płaszczyk i ją w to ubrałam (no nieskromnam ja po prostu ucieszyłam sie z nabytku i chciałam zobaczyc jak to razem sie zaprezentuje tom ustroiła;-):-))dzis latała w krótkim rekawie na jutro przewidziany deszcz i pewno sie ochłodzi.Majuska sprawdź czy Paćka stoleruje krótkie spodenki + rajtki tak jak dziś miała Amelka fajnie to wyglada i dłużej szorty można wykorzystac nie tylko latem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Uff, dzień taki że nie miałam czasu na nic.
He he, pytacie jak do tego doszło? Takie duże dziewczynki a nie wiedzą :szok:... Tyle mogę powiedzieć, że było fajnie. ;-)
No bo jak się Maksio urodził to mój niecierpiący dzieci mąż powiedział "on jest taki fajny, zróbmy sobie więcej takich..." No i taki generalnie był plan, realizowany na luzie i bez spinania się.
A poza tym tutaj tak dawno żadnej ciężarówki nie było, że wypadało coś z tym zrobić.

Axa - ucałowania dla Adi, sto lat i wszystkiego najlepszego!

Flo bosko!!!!!!!!!! :-)))) Aby zdrowo roslo! no i dobrze, ze jakas swiezosc powieje a forum ;-)

Azula tak myslalam, ze to do foty, no bo jakzeby inaczej :-)
Ja tez kupilam rozne jeansiki krotkie do rajtek dla Mii a na wiosne bedzie miala bez rajtek ;)

Zobacz załącznik 582323

Ostatnia edycja:
Flo, wariaci jesteście normalnie, super, gratulcje!!!!! :-D Twój niecierpiący dzieci mąż , swego czasu nie lubiał też psów chyba, nie ?:-D:-D
Kłaczku słyszysz..bez spinania, bez spinania:tak: Flo pociągnij Kłaczka za sobą i Sandy..no i Misię może:-p:-D
Misia to ja dziś na rzeszowskich szmatach rządziłam, fajnie bo rzucili zimowy towar juz, były swetry, bluzy, kurtki, na maluszki to takie cudeńka, że hej, takie na wzrost 56:-D, a jeszcze widziałam fajną bluzke czarną z kościotrupem fluorescencyjnym, stwierdziłam, że jak na Paćkę to chyba zbyt duży hardkor:-D

Flo pewnie ,że Maksik jest fajny twój mars ma rację więc się przyłożył ;-):-)no i jak sie czujesz ???.Ollena to samo robie z letnimi tunikami i sukienkami no nie całkiem takimi przwiewnymi ale takimi no bawełna jens wkładam pod body z długim rekawem albo golfik i tez dzieć mi jeszcze i poza sezonem w tym pobiega .

Majuska, chcialoby sie bez spinania, ale wiesz jak jest... Im dluzej to trwa, tym wieksza presja. Juz sobie szukam "odskoczni", byle nie myslec.

Flo raz jeszcze gratulacje :-D
Majuska poród w wieku 48 lat to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej. Są młodsze, mające domy :-p za miastem :-p

Ostatnia edycja:
klaczku powtarzaj sobie 'nie ma presji!!!! 'nie ma presji!!!!

Azula chyba kiecke na body lub gol a nie pod ;) tak swoja droga golf dla takiego malucha to hardcore dla mnie, jak to przelozyc, zalozyc i jeszcze zeby dziecku nie krepowalo ruchow.. no chyba, ze taki mega luzny z wielkim dekoltem;)

reklama
Olena Mia Piękna :-)
Dziewczyny a powiedzcie mi, bo mnie non stop nachodzą takie myśli, że nie zdarzę się nacieszyć tą moją córunią i Synkiem. Jak Adi będzie miała 20 to ja już 60, może jeszcze 10 pożyje, ale co ze mnie za pożytek będzie. Może wnuków nie doczekam. Może to głupie to moje martwienie, ale ciężko mi z tym, i nie mogę przestać o tym myśleć.
Wy też o tym myślicie?

Kaci miał 2 golfy z H&M jak był mały, i też było ok :)

Do góry