EwelinaW
Fanka BB :)
Witaj w klubie, ja ma 41 lat, za chwile stuknie mi 42. Mam 2 straty za sobą, zaczynamy 3 ostatni raz jak tylko dostaniemy wszystkie wyniki z badań, które robiliśmy, żeby zabezpieczyć się z każdej możliwej strony, o ile będziemy w ogóle mogli. czekamy też na nasze kariotypy czy w nich nie mamy jakiegoś błędu, że tracimy nasze maluszki.Ja dziś Idę sprawdzić czy pojawiło się serduszko. Tydzień temu był zarodek 2.2 mm. Oby było coś wiadomo. Stresuje się. Ale jeśli wszystko gra to i tak stres mnie nie opuści, bo jeszcze są badania prenatalne. Zapisałam się na forum dla kobiet z terminem na kwiecień przyszłego roku i one wszystkie o tych prenatalnych. Tylko że to młodsze babki. Po nickach widać, albo po zdjęciach. Aż mnie korci żeby im napisać żeby przestały nakręcać się prenatalnymi, bo inni mają z tym większy stres...no ale każda ma prawo więc nie komentuje. Na tym forum chyba czeka mnie większe zrozumienie. Tylko trochę Wam zazdroszczę bo tu chyba są wielokrotne mamy, a u mnie to pierwsza ciąża...nie wiem jak sobie poradzę z emocjami i całą resztą