To samo sobie dziś pomyślałamJak ktoras ma dobre uklady z niebem ,to niech pogode zamowi bo mnie szlag tragia w domu .Tylko nie upal poprosxe
Z 2 stopni wejdziemy w 30
A co powiecie na tę pogodę plus "wizytacja" teściowej dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo sobie dziś pomyślałamJak ktoras ma dobre uklady z niebem ,to niech pogode zamowi bo mnie szlag tragia w domu .Tylko nie upal poprosxe
Dobrze ze jej nie mamTo samo sobie dziś pomyślałam
Z 2 stopni wejdziemy w 30
A co powiecie na tę pogodę plus "wizytacja" teściowej dzisiaj?
Tym bardxiej jaj spi nic mu nie przesxkadzai jak pije butelke to oddycha przez nosMaja 75 absolutnie może być od ząbków, niestety czasem na wiele sposobów męczą te maluszki. U nas też bywały biegunki, wysypki i zaognione tyłeczki.
U nas czuc ochlodzenia. Od jutra do poniedziałku włącznie e ma lac... musze po poludniu dziecko zabrac do sklepu po kolorowanki... zeby była jakas fajna zabawa w te deszczowe dni ... :/Jak ktoras ma dobre uklady z niebem ,to niech pogode zamowi bo mnie szlag tragia w domu .Tylko nie upal poprosxe
Czekamy z tobą i kciukiDziewczyny ja Was nie nadrobię z czytaniem
byłam dziś na prenatalnych, na wyniki z krwi muszę jeszcze kilka dni poczekać i będzie na nowo przeliczane ryzyko.
Na dziś z usg i mojego wieku wychodzi :
Tri 21. 1:451
Tri 18. 1:661
Tri 13. 1:11930
Kość nosowa w normie, przezierność karkowa też w normie.
Na razie nie myslę nic, czekam na wyniki z krwi.
Wszystkim staraczkom Przesylam wibracje do
Zaciążenia
Może sprawdź toZastanawiam sie czy jakiegos zrostu nie mam po cesarce. Dzisiaj na spacerze z Zuzia czulam jakies dziwne ciagniecie w dol