reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Moja córcia poszła do żłobka, jak skończyła 14 miesięcy. Ja bylam zadowolona, ona też lubila swoje nowe ciocie😄
Potem w przedszkolu była bardzo "do przodu"😘 tam zawsze chciała zostawać dłużej. Ja ją odbieram a ona, zeby później przyjść, bo się bawi 🤣

reklama
Leo skończy 3 lata w lipcu. Rozebrać się da radę to ćwiczy od zawsze😂 ubrać nie... Jeść potrafi o ile zechce bo częściej nie. U nas pomogą to wszystko nie problem. Ja mieszkam w małej wsi w górach na południu Włoch. Większość mieszkańców to starsi ludzie. Rodzi się 2-3 dzieci na rok. Siła trzymają otwarta szkole i przedszkole.
Trochę to wygodne a trochę nie, panie niezbyt ambitne, sprzęt itp stare, plac zabaw marzenie....
Tak czytam o tych Wloszech ,a Ciebie dawno tam wywialo?

Tak czytam o tych Wloszech ,a Ciebie dawno tam wywialo?
Ja tez tak sobie czytam o tych Włoszech ...🥰
Ja mieszkam w małej wsi w górach na południu Włoch
Ach ! Jak to cudnie brzmi ! 😍🙂

Ja od wielu lat mieszkam w UK i od wielu lat zastanawiam się, co ja osoba absolutnie ciepłolubna , której mózg nie funkcjonuje prawidłowo jak jest poniżej 20 st , robię w tym przenikliwie zimnym kraju 😉😉🤔

Miłego dnia drogie panie !🙂

Muszę policzyć... W poprzednim stu i tysiącleciu tu przyjechalam😂 ale na stałe to od 2002 r wtedy wzięliśmy ślub.
No nie powiem, pięknie i ciepło mam 😂
I domek mamy charakterystyczny, antyczna część wsi... Pradziadkowie męża budowali nosząc kamienie z rzeki 😁
Ja tu nawet polubiłam życie, chociaż sielanki nie ma. Tu mam dom, kochającego wciąż męża i dzieci i kota 😁 jest ok.

Leo skończy 3 lata w lipcu. Rozebrać się da radę to ćwiczy od zawsze😂 ubrać nie... Jeść potrafi o ile zechce bo częściej nie. U nas pomogą to wszystko nie problem. Ja mieszkam w małej wsi w górach na południu Włoch. Większość mieszkańców to starsi ludzie. Rodzi się 2-3 dzieci na rok. Siła trzymają otwarta szkole i przedszkole.
Trochę to wygodne a trochę nie, panie niezbyt ambitne, sprzęt itp stare, plac zabaw marzenie....
Tak z ciekawosci @arona zapytam, jak u Was sytuacja we Włoszech z tym koronusem ale tak Twoimi oczami nie mediów?

Mnie ciągnie na południe Polski. Tam moje serce💖. Wakacje spędzamy głównie w tych rejonach, tam odpoczywam, tam odczuwam błogi spokój ale chyba starzeć będę niestety tutaj na swoich "płaskoziemiach" lubuskich.
Ja mieszkam na wschodzie i gdzie nie chcemy pojechać zawsze jest daleko. Nad morze daleko i w góry też. Bardzo lubimy Słowację i Wysokie Tatry. Przed pierwszą córką chodziliśmy sporo po górach, do tego zeszliśmy prawie cały Słowacki Raj jest tam cudownie. Jedyne czego zawsze się bałam to spotkanie z misiem. Góry są cudowne. Kasprowy zimą jest piękny oczywiście przy pięknej pogodzie. Nie zapomnę jak się strułam i w kolejce po bilety staliśmy 3 godziny. A u mnie na wschodzie nie mamy gdzie pojechać. Ostatnie lato było jakie było dlatego co weekend jeździliśmy z małą na mniej oblegane kąpieliska w tym roku skończy się pewnie na basenie. Jak za rok się wprowadzimy to ja z basenu nie wyjdę.

reklama
W pl mieszkałam w zamojskim, płasko.
Chrząszczyk chyba mamy 3 fale, nasz region w czerwonej strefie chociaż wokół mało zakażeń bardzo ale w miastach niestety, szpitale znowu pełne. Faktem jest, że tym razem IT lepiej sobie radzi niż polska ale no cóż do końca cholerstwa daleko...

Do góry