reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Cześć Dziewczęta,
Miłego dnia również dla Was.

Arona ja już po przyjęciu i wypisie ze szpitala😄
Wynik badania i Ktg - wszystko w porządku, nawet się nie ma do porodu, a jutro 39+5
Także mnie wypuścili.
Teraz muszę kombinować z l4, bo szpital, jeśli nie urodzę wcześniej, znowu po weekendzie.
Głowa mnie tylko rozbolała z tego

Cześć Dziewczęta,

Arona ja już po przyjęciu i wypisie ze szpitala😄
Wynik badania i Ktg - wszystko w porządku, nawet się nie ma do porodu, a jutro 39+5
Także mnie wypuścili.
Teraz muszę kombinować z l4, bo szpital, jeśli nie urodzę wcześniej, znowu po weekendzie.
Nie spieszy się dzidzi 🤔😂

To l4 teraz najlepiej od rodzinnego np na przeziębienie, chyba że Ci gin wypisze. Super że w porządku to teraz wszystkie przyspieszacze testowane przez Kwiatka i czekamy [emoji8]

Cześć Dziewczęta,

Arona ja już po przyjęciu i wypisie ze szpitala[emoji1]
Także mnie wypuścili.

reklama
Dziewczyny, nie jestem na bieżąco, ale w ten weekend planuję nadrobić.
Wyszłyśmy dziś do domu.
Proszę, powiedzcie mi, co ile godzin karmiłyście piersią swoje dzieci, regularnie co 3h?? Czy na zawołanie??? Moja spi cały dzień, niby super, ale wybudzić ją na jedzenie, katorga, wszystkie sposoby poloznych, książkowych czy przyjacielskich juz teraz, bo się dowiedzieli, wykorzystane, ciężko ją wybudzić, je max 20-30 i spi. Ale w nocy jest impreza.... zaczyba się kolo północy lub drugiej w i jest w stanie trwać do 8 - 9 rana i domaga się jeść. Może tak jeść non stop, inaczej płacz... Idzie oszaleć!!
Krocze mnie boli, kręgosłup też, dalej wyglądam jak w ciąży, spadlam tylko 5kg!!!, a dzidzia cudna, ale boję się, że będzie niedożywiona, albo co.
Hej nadrabiam to co pisałyście i...
Kwiatek moje gratulacje 💐💐.
Ja córkę karmiłam co 3 godziny, nie wybudzałam. Ale w takim przypadku co Ty piszesz to bym ją wybudzała tak żeby złapała rytm. Przy dzieciach ważny jest rytm dnia. I jak ją przetawisz to i Ty odpoczniesz. Moją jak karkiłam ok 23 to mi spała do rana ale to może taki człowieczek. Bo z tym spaniem ma do dzisiaj a w czerwcu 4 lata skończy.

Do góry