Cześć Dziewczyny Podczytuję Was od pewnego czasu a niektóre 'znam' z wątku ciąża po poronieniu. Jakoś tak tu miło u Was i fajnie to pomyślałam że też dołączę zwłaszcza, że jeśli transfer w maju się powiedzie to mamą będę w przyszłym roku w wieku 41,5
reklama
Bardzo, bardzo mi przykro.Cześć dziewczyny,
ja się chyba już z Wami pożegnam. Miło było Was poznać. Dzisiaj byłam u lekarza 9t2d i nie bije serduszko . Jutro idę do innego. Jeżeli to potwierdzi, to czeka mnie pewnie zabieg. Mam 39 lat. Lekarka, która mnie dzisiaj badała powiedziała, że dzieci trzeba rodzić za młodu .
Nie powiem, że wiem co czujesz, bo każda z nas jest inna i nie chcę mądrkować... Ja straciłam ciążę w 9 tygodniu, serduszko nie biło.
Pół roku później zaszłam w ciążę i teraz czekam na rozwiązanie a mam już 41 lat.
Ta pani powinna swoje prywatne zdanie zachować dla siebie
To nie średniowiecze.
Trzymaj się cieplutko
K
Katijah
Gość
No ja liczę na majowy cykl, no chyba że w kwietniu już pozwoli ginCześć Dziewczyny Podczytuję Was od pewnego czasu a niektóre 'znam' z wątku ciąża po poronieniu. Jakoś tak tu miło u Was i fajnie to pomyślałam że też dołączę zwłaszcza, że jeśli transfer w maju się powiedzie to mamą będę w przyszłym roku w wieku 41,5
Wiesz co aż tak bardzo się nie zagłębiałam ale z tego co znalazłam to urlop macierzyński, max do 6tyg.,można rozpocząć przed porodem. No takie absurdalne atrakcje chyba tylko u nas, ale niestety.@TAnia 79 czy ja dobrze Cię zrozumiałam, chodzi Ci o to, że urlop macierzyński wykorzystać można jeszcze przed porodem? Chyba się mylisz, jak sama nazwa wskazuje to urlop macierzyński do wykorzystania po narodzinach dziecka. Czytałam teraz nowe rozporządzenie, uaktualnione dla odświeżenia.
Rozmawiałam z moją gin, mam upierać się w szpitalu o l4. Niestety ona nie da mi póki co więcej
I potwierdziła, że szpitale praktykują "wciskanie" urlopu, więc przepisy raczej aktualne
Nunia
Fanka BB :)
To tak jak ja tez zacznę starania przelom kwietnia i majaNo ja liczę na majowy cykl, no chyba że w kwietniu już pozwoli gin
Tanita faktycznie jak idziesz na umówiony termin do szpitala to gin już nie daję l4, też tak miałam. Jak idziesz na wywołanie to pewno urodzisz od razu więc nie martw się na zapas. Ja urodziłam 21 grudnia i obliczyli mi macierzyński a potem rodzicielski do 18 grudnia 2021 więc chyba ok.Wiesz co aż tak bardzo się nie zagłębiałam ale z tego co znalazłam to urlop macierzyński, max do 6tyg.,można rozpocząć przed porodem. No takie absurdalne atrakcje chyba tylko u nas[emoji849], ale niestety.
Rozmawiałam z moją gin, mam upierać się w szpitalu o l4. Niestety ona nie da mi póki co więcej[emoji36][emoji849]
I potwierdziła, że szpitale praktykują "wciskanie" urlopu, więc przepisy raczej aktualne
Hej hej zapraszamyCześć Dziewczyny Podczytuję Was od pewnego czasu a niektóre 'znam' z wątku ciąża po poronieniu. Jakoś tak tu miło u Was i fajnie to pomyślałam że też dołączę zwłaszcza, że jeśli transfer w maju się powiedzie to mamą będę w przyszłym roku w wieku 41,5
reklama
Oj będzie się działo w tym maju, aż Wam zazdroszczę [emoji7] ja jakoś po tej ciąży wogóle nie mam ochoty na seks [emoji2957]To tak jak ja tez zacznę starania przelom kwietnia i maja[emoji3060]
Podziel się: