Kasiulek 77
Fanka BB :)
Ktoś zrobił tylko nie pamiętam kto, było w niej kto w ciąży, kto urodził, kto się stara, można było zerknąć, a tak ciągle się w tym gubięKasiu jaka tabletka ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś zrobił tylko nie pamiętam kto, było w niej kto w ciąży, kto urodził, kto się stara, można było zerknąć, a tak ciągle się w tym gubięKasiu jaka tabletka ??
Witaj [emoji7]Witam dziewczyny
Podczytuję Was od jakiegoś tygodnia i postanowiłam powoli dołączyć do Was.
Starań jeszcze nie zaczęliśmy, bo kończę leczenie wirusa HPV i mam spiralę. 25 czerwca jadę na cytologię i wyciągam spiralę. Mam super lekarza, który nie widzi przeciwskazań jeśli nie zalecze HPV, także od czerwca będziemy działać.
Teraz krótko o mnie [emoji8]
Mam 39 lat, nowego narzeczonego lat 44. Ja mam 2 córki z poprzedniego małżeństwa 13 i 11 lat i narzeczony ma 2 córki 17 i 13 lat. Marzy nam się synek, nasz wspólny bo zakładamy nową rodzinę.
Wcześniej nie myślałam o 3 dziecku ale teraz skoro mam wymarzonego mężczyznę to bardzo pragnę być mamą.
W 2004 roku miałam ciąże pozamaciczna, z powodu której usunięty mam jajowod.
Z jedną i drugą córką staraliśmy się około 8 msc. Boję się, że teraz nie będzie mi dane.
Z ciekawości monitoruje ten cykl testami owulacyjnymi i powinnam mieć owulacje przedwczoraj a testy nadal negatywne.
Pozdrawiam
Salsa ,ale dawno tu nie wchodzi I uridzula juz jakis czas temuKtoś zrobił tylko nie pamiętam kto, było w niej kto w ciąży, kto urodził, kto się stara, można było zerknąć, a tak ciągle się w tym gubię
Kciuki za WasCześc dziewczyny. Mam 40 lat , w sierpniu kończe 41. Mam 18letniego syna i 4letnia córeczke . Miesiac temu ku mojemu zaskoczeniu test ciążowy wyszedł pozytywnie. Przyznam ze nie planowalam i trudno mi bylo sie z tym pogodzic. Jestem w 9 tygodniu i zaczynam sie oswajac z myślą ze bede miec trójeczke. Jak narazie siedze ma L4 łykam ogromne ilosci progesteronu i zestresowana czekam na badanie prenatalne
Witaj w klubie [emoji3590]Cześc dziewczyny. Mam 40 lat , w sierpniu kończe 41. Mam 18letniego syna i 4letnia córeczke . Miesiac temu ku mojemu zaskoczeniu test ciążowy wyszedł pozytywnie. Przyznam ze nie planowalam i trudno mi bylo sie z tym pogodzic. Jestem w 9 tygodniu i zaczynam sie oswajac z myślą ze bede miec trójeczke. Jak narazie siedze ma L4 łykam ogromne ilosci progesteronu i zestresowana czekam na badanie prenatalne