reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej
Mam 26 lat i 6 letnią siostrzyczke :-)
Moja mama urodziła Oliwke w wieku 41 lat.
Nie wyobrażamy sobie zycia bez niej.
Powodzenia kobietki.

agnies007 ja miałam 20 lat a mój brat 22 jak urodziła sie moja siostra.
Starsze rodzeństwo zaopiekuje się dzieciątkiem i będzie je kochało najmocniej jak się da.
Głowa do góry,na tym się świat nie kończy.

Co prawda mama czasem się śmieje,że odpocznie przy 70-dziesiątce bo znowu się zaczeła szkoła,poranne wstawanie i wielkie problemy malutkich dzieci,ale jaka to radość.
Oliwka jest przy rodzicach,ja z bratem poza granicami kraju.To ona jest teraz ich radością i opiekunką.
Powodzenia ;-)

hej ja jestem nowa dzisiaj weszlam na tą strone tez dzisiaj dowiedziałam sie że jestem w cioży mam 39 lat dwie dorosłe panny i nie wiem co robić załamana:crazy:

reklama
Witam Was....
No nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!
A tak niedawno pisalam podobne pytanie.
Taka sama sytuacja. Ja jestem własnie po badaniach ginekologicznych dodam zadowalających, teraz labolatoryjne i do dzieła.
WSZYSTKIM WAM, MAMOM KOLO 40-TKI I TYM PO 40-TCE ZYCZE OWOCNYCH SUKCESOW W STARANIU SIE O FASOLKE
A TYM CO JUZ NOSZA MALE SZCZESCIE POWODZENIA.
Napewno bedziemy w kontakcie, zagladajcie tu czesto, moze odpowiemy sobie na rozne nurtujace nas pytania....np dotyczace amniopunkji i wad wrodzonych.
Ja dzis z lekarzem rodzinnym ustalalam liste badan laboratoryjnych, wyszlo sporo, niektore sa odplatne np grupa krwi....
Wika

Do góry