reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Tak też zrobię zastanawiam Się czy poczekać do miesiaczki jak juz biorę ten progesteron czy zrobic wczesniej by wiedzieć co wlaczyc by zapobiec nastepnemu poronieniu?
ja biore 2 dni po owu przez 10 dni i jak test negatywny to odstawiam a jak pozytywny to lece dalej :) a bete robie w 9dpo bo musze inne leki wdrozyc w razie czego od pozytywnego testu

ja biore 2 dni po owu przez 10 dni i jak test negatywny to odstawiam a jak pozytywny to lece dalej :) a bete robie w 9dpo bo musze inne leki wdrozyc w razie czego od pozytywnego testu
No to moze tez przez 10dni i zrobie test :)? bo sama nie wiem jak to dobrze ugryź ,
nie mialam wogole objawów owulacji żadnego śluzu wcześniej ani kucia jajników nic a nic .
Dodam że dziś już natomiast śluz jest niby dlaczego jak owo po owulacji wykryl ja wczoraj wiec sadze ze jak widzial ciałko zołte to owu była maxymalnie 2dni temu tak?
to skąd ten śluz?

Nikt Ci nie powie dlaczego, ale jeśli wynik Pappa jest ok, to nie masz czym się martwić. No i pewnie masz dziewczynkę :)

Pappa 0,87 MoM w wartościach bezwzględnych 3,5

No właśnie chłopiec.. Podobno :)
A bralas może duphaston albo coś? Ja biorę 6 x ze względu na krwiaka ale bardzo panikuję z tą beta..
U mnie 118 500 IU/I co odp. 4,1636 Mom
Pappa 3,510 co odp. 0,8738 MoM

Ryzyko zespołu Downa podskoczylo bardzo

A bralas może duphaston albo coś? Ja biorę 6 x ze względu na krwiaka ale bardzo panikuję z tą beta..

Jaki masz wynik? Jakie prawdopodobieństwo?
Nic nie brałam. Brak wskazań.

Musisz poszerzać diagnostykę?

reklama
Do góry