reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja wogole stresu nie mam tylko kurczę nie chce żeby to była jakaś choroba
Bolały by mnie raczej cycki a one nie bolą wiec mam coś nie tak z hormonami kurczę jak człowiek odpuści to wychodzi coś innego czuje mokro ciagle patrzę na wkładkę jak nastolatka
Magda mnie czasami też cycki nie bolą przed @zalezy od cyklu. Za dwa dni mam mieć okres, a nic mnie np w tym cyklu nie boli, nie ciągnie itd wiem, ze kazda z nas jest inna ale nie martw się. Ginekolodzy twierdzą, że 2-3 dni spozniania to nie jest żadne spóźnienie. Przedostatnio też miałam tak jak Ty kiedyś opisywałaś jakieś brązowe plamienia przez kilka dni i juz miałam iść do lekarza ale ustalo.
Poczekaj jeszcze chwile i nie nakrecaj się niepotrzebnie.

reklama
Witam wszystkich
jestem tutaj nowa ale bardzo się cieszę że znalazłam tą stronę będącą skarbnicą wiedzy i forum gdzie chętnie zaglądałam. Z przyjemnością dołączę do waszego grona. W listopadzie skończę 42 lata i aktualnie jestem w 20tc+4 ,w brzuchu rośnie miała dziewczynka z poprzedniego związku mam dwoje starszych dzieci :córkę 14i Syna 10 lat.Ciąża mocno nas zaskoczyła bo byłam pewna że blizej mi jednak do menopauzy...a tu niespodzianka.
pozdrawiam serdecznie

Witam
jestem po Monitoringu byłam stymulowana 12dc -owo juz była Owulacja na jednym jajniku bo jest ciałko żółte a na drugim mam dwa pecherzyki po 12/14cm .
Co najdziwniejsze mam bete zorbic za 5dni i wlaczyc jakby co duphaston- Powiedzcie mi dlaczego tak wczesnie beta nic z tego nie rozumiem :(
Prosze doradzcie cos bo jestem w totalnym dołku i rozsypce Pomoze mi ktos to rozkminić ?

Witam
jestem po Monitoringu byłam stymulowana 12dc -owo juz była Owulacja na jednym jajniku bo jest ciałko żółte a na drugim mam dwa pecherzyki po 12/14cm
Co najdziwniejsze mam bete zorbic za 5dni i wlaczyc jakby co duphaston- Powiedzcie mi dlaczego tak wczesnie beta nic z tego nie rozumiem :(
Prosze doradzcie cos bo jestem w totalnym dołku i rozsypce Pomoze mi ktos to rozkminić ?
hmm najwczesniej robilam bete w 8dpo i wtedy wyszla <0,1 a 3 dni pozniej 15 wiec ciaza byla
nie wiem czy cokolwiek wyjdzie tak wczesnie ...
zazwyczaj robie w 9dpo i jest taka na pograniczu (4,7 - 15)

Ostatnia edycja:
Witam
jestem po Monitoringu byłam stymulowana 12dc -owo juz była Owulacja na jednym jajniku bo jest ciałko żółte a na drugim mam dwa pecherzyki po 12/14cm .
Ja nawet po ivf robiłam betę po 10 albo po 12 dniach....dziwne

hmm najwczesniej robilam bete w 8dpo i wtedy wyszla <0,1 a 3 dni pozniej 15 wiec ciaza byla
nie wiem czy cokolwiek wyjdzie tak wczesnie ...
zazwyczaj robie w 9dpo i jest taka na pograniczu (4,7 - 15)
witaj dziekuje za odpowiedz ja dzownilam do lekarza bo mnie to za bardzo niepokoiło kazał włączyc Dupaston na niski progesteron i testowanie bety 12dni po mam nadzieje ze juz cos pokaze jak myslisz?

reklama
Do góry