Angel12
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
johana43
Z dzieciakami to też historia pierwsza 2 to córka 16, syn 12.
Potwm długo nic hahaha. Po 30 zapragnęłam być mamą raz jeszcze. Długie starania, badania, kilka torbieli po drodze i diagnoza w 35 rż - Pani już nie będzie mieć dzieci, jajniki nie pracują, zasoby marne. No to sobie odpuściliśmy. A tu ups.. 3 miesiące po diagnozie - 2 kreski i mam jeszcze jedną córkę obecnie 2 lata.
No i bach.. Masz babo placek. Mój się kiedyś zaśmiał, że najmlodsza nie ma się z kim bawić... No to pewnie będzie miała.
Staraczki:
@dori78 - @ 20.08
@Magdamama - @ 26.08
@annauelle - @ 31.08
@Tojaka - @02.09
@noelle - @ 02.09
@johana43 - @ 6.09
@alka7 - @ 10.10
@Angel12 - @20.09
Ciężarówki:
@jaanu77 - 16.10.2019 dziewczynka
@Zoja75 - 28.10.2019 chłopiec
@Aga@ - 07.11.2019 chłopiec Tymon
@Maja75 - 13.11.2019 chłopiec
@SalsaPL - 13.01.2020 chłopiec
@Kinga1979 - 30.03.2020
@bietako
Rozpakowane:
@Kasiulek 77 [emoji173] 18.06.2019 Zosia
@Chrząszczyk 1 [emoji170] 01.01.2018 Antoś
@Brumba [emoji170] 18.08.2019
Dziękuję dziewczyny Zoja75, Babydust,Annauelle, Alka7,Kasiunia 76.
Kasiunia wszystkiego co najlepsze dla córeczki w jej święto.
Maja75 będzie super zobaczysz. Będziesz dumna z córki. Szczęścia dla niej i jej męża.
Ooooo nie,nie pisze się na to[emoji4][emoji38]
Dziewczyna poprawcie u mnie datę urodzenia z 2019 na 2018. Dziekuje[emoji4]
Bardzo się cieszę i przede wszystkim gratuluję , ściskam mocnaśno :-)Dziewczyny wczoraj o 7.35 urodziłam synka poród był indukowany, bo wyszła mi cholestaza. Najpierw dostałam cewnik Foleya, po paru godzinach wypadł czyli rozwarł szyjkę. Czekałam na własną akcje, bo nie chciałam oksytocyny ale nic się nie działo i po trzech godzinach zgodziłam się na oksy, to było o 21. Skurcze raz były i się nasilały a raz wyciszały i tak do rana...stres
I nagle niespodziewanie o 6 rano pękł mi pęcherz i natychmiast zaczęły się bolesne skurcze. Po godzinie było rozwarcie i zaczęły się parte. I po kilku partych synuś był już po tej stronie brzucha, jestem zmęczona i obolała ale mega szczęśliwa.
U mnie efektów nie będzie, dziś 10 dpo i nic. Zero objawów a już na tym etapie zawsze miałam, zresztą nie wiem czy nie miałam cyklu bezowulacyjnego teraz. No cóż... Czekam na @.....smutnoDori podaj następny prognozowany termin wieści od Ciebie, zaktualizujemy Cię na liście . Teraz czekamy na Magdęmamę . Dawaj znać Kochana jak tylko będzie wiadomo, trzymamy kciukasy
Tojaka i Noelle już odpoczywają "po robocie" czekając na jej efekty, a Alka7 zapewne zbiera siły przed akcją
Ja dzisiaj porannym przytulankiem poprawiłam robotę z przed wczoraj i też już mogę spocząć
U ciężarówek mniej dynamiczna akcja. I tak ma pozostać nudno i przewidywalnie , wrażeń dostarczają staraczki
Ja mam 39 lat i staramy się o kolejne maleństwo. To pierwszy cykl, ale .... nie zapeszam.. Lecę właśnie na betę...Tu sie nie ma co śmiac kochana tylko zabierac sie do roboty...jezeli sie martwisz o warunki zdrowotne to skonsultuj sie z lekarzem
zawsze sie warto starac...
pozdrawiam