Nie poddawaj się ! To najgorsze co możesz zrobić. Kiedyś będziesz sobie wyrzucać że nie spróbowałaś, że nie dałaś sobie szansy. Musisz walczyć do końca. Musisz mieć nadzieję. Musisz wierzyć.Kurde wiesz... tracę jakoś nadzieje serio może to przez ten okres?? Lekarz kazał mi teraz brać po 2 tabletki clo ale tak sobie myśle czy to ma sens? Tak pchać w siebie te leki ?? A później nic?? Jak twierdzi moj lekarz nie ma szans żebym miała nie drożne jajowody czy nawet jeden jajowod nie potrafię nie myśleć o ciąży i dziecku nie potrafię pragnąc je mieć a niby to jest przeszkoda ale jak się przestawić ?? Nawet nie poszłam po receptę a sorry nie mogę iść nie wydałam nikogo po nią a za 3 dni powinnam wziąć już tabletki zacząć brać .. a w głowie mentlik brać czy nie brać czy przeczekać to wszystko??? Pogodzić się z tym wszystkim cieszyć tym co mam. ? Bo mam przecież wspaniałe córki .. oj totalna dolina Kasiu
reklama
zadowolonaM
Fanka BB :)
Haha ja w Redzie kawałek za Gdynia kurczę tak właśnie leżę i się zastanawiam jak z ta noga jakiś sex robić haha serio myśle nad wygodna pozycjaMagda,gdzie mieszkasz? Bo chyba pojadę kopnąć Cię w d....i nie tylko noga będzie boleć. Wtedy zaczniesz inaczej myśleć. Weź się w garść i nie pierdziel. Bierz tabletki i nie marudź.
zadowolonaM
Nie poddawaj się ! To najgorsze co możesz zrobić. Kiedyś będziesz sobie wyrzucać że nie spróbowałaś, że nie dałaś sobie szansy. Musisz walczyć do końca. Musisz mieć nadzieję. Musisz wierzyć.
Dziękuje macie racje
Widzisz mozesz sprobowac inaxzej ,ma to swoje dobre stronyHaha ja w Redzie kawałek za Gdynia kurczę tak właśnie leżę i się zastanawiam jak z ta noga jakiś sex robić haha serio myśle nad wygodna pozycja
zadowolonaM
No ale jak ??? Coś ta noga nie bardzo pozwoliWidzisz mozesz sprobowac inaxzej ,ma to swoje dobre strony
No ale jak ??? Coś ta noga nie bardzo pozwoli
Na łyżeczki
zadowolonaM
Tak nie lubię Hahaha a moj to może tez tak dluuuuuugoNa łyżeczki
Reda piękne widoki, wiem gdzie to jest. Jechałam dwa lata temu do Ostrowa.A ja się zastanawiam gdzie na parę dni jechać. Więc jak będzie trzeba to pojadę jodu z rana nawdycham,a później do Ciebie wpierdziel dostaniesz i sprawa załatwiona. Jak to jak ?Jak się chce to zawsze sposób się znajdzie. Nogi do góry, albo na bok.Haha ja w Redzie kawałek za Gdynia kurczę tak właśnie leżę i się zastanawiam jak z ta noga jakiś sex robić haha serio myśle nad wygodna pozycja
Tak nie lubię Hahaha a moj to może tez tak dluuuuuugo
Tez nie lubie. Ale skoro wyzsza koniecznosc
reklama
zadowolonaM
Uwielbiam was
Podziel się: