reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

O trzecie dziecko zaczęłam się starać ok. 8 lat temu. Po niedługim czasie dałam sobie spokój, myślałam, że wiek już nie ten, lekarz tak też twierdził, przestałam myśleć o dziecku. Po kilku latach powróciło pragnienie jeszcze silniejsze. Zmieniłam lekarza, okazalo się, że mam niedrożne jajowody. Po zabiegu wszystko się zmieniło. Jestem szczęśliwa w 23 t.c. Także życzę powodzenia!
No właśnie tez się zastanawiam czy nie mam nie droznych jajowodów

reklama
Jak ciężarówki z tymi upalami radzicie sobie no i Ty Magda z tą nogą?
Nic nie mówię ale dostaje szału już Chociaż ciutek mniej boli tylko na noc biorę silne przeciw bólowe a w ciągu dnia paracetamol ale w mocy mi gorąco w stopę bo w mojej sypialni jest milion stopni a żeby było wesoło dziś mam 1dc jedno mnie cieszy ze wrócił moj 29 dniowy cykl zobaczymy jak będzie w następnym :)
Niech ta noga szybko się zrasta bo ja wariuje tak nic nie robić ! Dziś chciałam odkurzyć w domu ale kurde się nie dało jednak już wiek robi swoje hahahw żartuje nie dałam rady po prostu na jednej nodze to nie jest możliwe :) i mam dietę bo ciężko robić mi jedzenie jak siedzę sama w Domu także wesoło jest :)

Ja już na końcówce więc nie będę marudzić:D ale nie zazdroszczę chodzić w ciąży zwłaszcza te ostatnie miesiące przez lato:oapropo ja moją mamę tak urządziłam bo urodziłam się na początku września ;)

Mnie tez tak Coreczka raz zrobiła koniec września się rodziła a lato było masakrycznie gorące umierałam w tedy.

Ale mam dziś dziewczyny doła masakra jakaś :(
Magdula staraj się czymś zająć ,książka ,krzyżówka ,film jakiś ,te gorsze chwile mijają ,mnie też czasem z nienacka dopada dołek czasem bez powodu zresztą jak każdego,trzeba to przetrwać ,wykorzystaj ten czas jak jesteś unieruchomiona i postaraj się odpocząć ,buziaki kochana

reklama
Do góry