Dori ja biore Q10, Wit D3 (duuze ilosci) , E, PP , acard , wiesiolek do owu, po owu duphaston kwas foliowy z folianami, DHADzięki Kochane za miłe przyjęcie, Tobie Brumba za wyczerpujące info
na razie sytuacja jest bez zmian i w tym cyklu starań nie bedzie, choroba mnie rozłożyła i antybiotyk jest w użyciu, także tak...
Jednak poczyniłam pewne zakupy suplementów, które podobno mogą wspomóc
-myo inositol
-Methyl B12/methyl folate
-Vitex agnus castus ( niepokalanek pospolity)
-witamina D3
Któraś z Was brała podobne?
jak stara babcia garsciami
Dzisiaj bylam u gina, w macicy wszystko pieknie, endometrium pieknie sie odbudowalo po ostatnim poronienu 14mm jednorodne wszystko ekstra. ale moja ginka w moim wyniku styczniowym z cytologii doczytala sie ze oprocz tego ze komorki w normie to mialam inne stany odczynowe zwiazane ze stanem zapalnym lub regeneracja.
i nie wiem :O :O :O o co chodzi, bo jesli juz to sa bezobjawowe bo oni w stycznui ani teraz ginka (2 rozne) nie widziala nic niepokojacego wskazujacego na stan zapalny takze wziela dzisiaj posiew zeby zobaczyc czy nie mam jakis bakterii tylko ups nie sadzilam ze do tego dojdzie i wczoraj serduszkowalam sie z mezem wiec wynik i tak wyjdzie lipa bo moze byc tez cos od meza jesli cos wyjdzie
masakra
Ostatnia edycja: