reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Basiu pstryknij zdjecie i pokaz nam te buciki koniecznie

ja pojadłam obiadu ze chyba zaraz pekne tak sie objadłam, ja na szczescie mam córke w domu ona teraz wzieła sie za sprzatanie a ja mam isc polezec , dobre dziecko ta moja córka , tak ze ide polezakowac po obiadku

reklama
Pewnie, że dobra - każdy by chciał mieć taką opiekunkę ;)
Ja cały czas się powoli krzątam - naszedł mnie smak na sałatkę jarzynową - taką najzwyklejszą - no i gotują się jarzynki na sałatkę ;)
Ja ciągle wyglądam deszczu...
A buciki bardzo proszę

Basiu ależ ty talent , dzisiaj to wstyd mi!!
to w poniedziałek zrobię sałatkę jarzynową..
my już zupkę też zjadłyśmy a córa wstała w końcu i opowiadała co tam na balu było:) to ja młodsza popędza żeby już pidżamę zdjęła a ja no to że jak to?! po balu to cały dzień w pidżamie można chodzić!! to się mała dziwi aż do teraz,ha
Marzenka znowu ci zazdroszczę tego 36 tygodnia i jednego dnia oczywiście! a zaraz Basi 36 będę zazdrościła a potem może któraś mi:):)

buziaki na popołudnie

Gosia, no co Ty, jakie wstyd, czemuż znowuż?
Sałatkę robię, bo siedzę w domu, mam czas, dawno nie jadłam a lubię.
Fajnie mieć ruch w domu :) Ja na razie sama - mąż za godzinę przywiezie mi jeszcze swoją siostrę to będzie trochę weselej.
A my to Ci potem będziemy spokoju zazdrościć - ty masz na grudzień termin, dobrze pamiętam?

Basiu buciki sa przesliczne podobne robiłam moim starszym córkom teraz zapomniałam jak sie je robiło

Ale spałam jak zabita po tym obiedzie jak odpoczywac to odpoczywac , bedziemy po kolei czekac na nasze maluszki moja juz bedzie duza a wasze dopiero sie pokaza i bede wam zazdroscic malenstw

ja na razie też sama tzn bez T a dziewczyny w ogrodzie choć pogoda dalej byle jaka.
tak, tak, na grudzień mam termin ....muszę suwaczek wstawić ale jak ostatnio próbowałam to mi wchodził tylko link bez obrazka więc coś pokręciłam chyba:)
mój przyjedzie to idziemy na tą 40 -tkę co pisałam i tam ma być ta w ciąży co ma 42 albo nawet 43 latka to wam opowiem co i jak
a teraz idę się szykować:) pa pa

reklama
Do góry