Mam kochana nawet 3 starszych synkow ale dziewczynka tez by sie przydałaJa myślałam ,że ty masZ synka starszego
reklama
To już jakiś czas temu to było.A czy jestes przed miesiączka ??? Ja miałam to samo teraz i przed miesiączka robiłam test wyszedł negatywny dopiero dzień po spodziewanej miesiączki zrobiłam test i był pozytywny dla pewności zrobiłam beta hcg i wyszło tez ze to ciąża .
majacyr
Fanka BB :)
Kochana gratulacje. Zamazuj pesel i swoje dane, bo debili w necie nie brakuje.Witam
Jestem mama 3 dzieci mam 39 lat a moja pierwsza córka ma 21 lat a ja jestem chyba w ciąży znaczy wynik beta hcg tak wskazał ... mam totalny mętlik w głowie i obawy zeby było wszystko dobrze ...nie martwi mnie mój wiek bo czuje sie o wiele młodziej ...bardzo chciałam i chce mieć to dziecko ...czy wy tez macie takie obawy albo boicie sie ze będzie coś nie tak? Do lekarza idę w środę myśle ze to 5 albo 6 tc
Zawsze jest ten lęk czy będzie wszystko ok.
Głowa di góry, będzie dobrze
zadowolonaM
Kochana gratulacje. Zamazuj pesel i swoje dane, bo debili w necie nie brakuje.
Zawsze jest ten lęk czy będzie wszystko ok.
Głowa di góry, będzie dobrze
A jak mam to usunąć ?? W czoraj miałam myśli czy sobie dam radę ?? Czy starczy mi tyle sił i wogole tego typu myśli .. dziś jade na pierwsza wizytę do lekarza ... od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze takie czsem kłucie i rozciąganie dziwnie i w jajniku czasem zakłuje , ja już zapomniałam jak to wogole jest Nie wiem czy sie już cieszyć czy jeszcze podchodzić ostrożnie ... kiedys poroniłam i to gdzieś we mnie jednak jest ..
znadziejami
a może zrób betę i wtedy będziesz miała pewność, bo testy we wczesnej ciąży nie zawsze wychodzą od razuKochane robilam dzisiaj kolejny test i niestety cos sie musialo mi poprzestawiac...ciazy brak a objawy nadal są....zabieram sie wiec za kilka dni za testy owulacyjne i ciag dalszy staran
zadowolonaM
Wczoraj byłam u ginekologa nic nie było widać tylko jajeczko i żółtko ponoć w 5 tyg to normalne mam przyjść teraz w czwartek... oby był zarodek Mdłości mam okropne piersi bolą ... może sprawdzę beta? Albo już wpadam w paranoje ???
kasiunia76
staraj sie nie denerwować. U mnie zarodek "znalazł się" dopiero w 7 tyg i do tego ukryty w samym rogu wiec na poczatku badania lekarka już mnie straszyla bo nic nie bylo widać.Wczoraj byłam u ginekologa nic nie było widać tylko jajeczko i żółtko ponoć w 5 tyg to normalne mam przyjść teraz w czwartek... oby był zarodek Mdłości mam okropne piersi bolą ... może sprawdzę beta? Albo już wpadam w paranoje ???
kasiunia76
A beta sprawdź dla spokojuWczoraj byłam u ginekologa nic nie było widać tylko jajeczko i żółtko ponoć w 5 tyg to normalne mam przyjść teraz w czwartek... oby był zarodek Mdłości mam okropne piersi bolą ... może sprawdzę beta? Albo już wpadam w paranoje ???
reklama
zadowolonaM
Tak sprawdzę, jesli będzie szło w gore to chyba dobrze?
Podziel się: