reklama
kasiunia76
Fanka BB :)
pamiętamy kciuki zaciśnięteDziewczyny dziś Karla ma cc trzymamy kciuki
kasiunia76
Ja też zazdroszczę tym co mają ogródek. Ja marzę o domku z ogródkiem, ale to tylko marzenia. Mieszkam w bloku i póki co nie zapowiada się, że coś się zmieni. U nas ceny nieruchomości są kosmiczne a ja nie mam zamiaru brać kredyt na 500 tys.i później nie mieć co do garnka włożyć.
u nas podobnie z cenami . Ale nawet gdybym miała szansę na domek to mąż jest anty , bo w bloku mu wygodniej . pozostaje nam balkon i mini basenik na nim do chlupania .
Karlaa3
Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
Jak dobrze ,że już po .Wszystkiego dobrego niech się dobrze chowa .Z zdjęciami nie pomogę bo nigdy nie wstawialam.To się chłopcy ucieszą z siostry.Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
Chloe.Chloe
Super, ze Laura jest juz na swiecie! Niech sie zdrowo chowa, napisz cos wiecej jak sie czujesz i o Malutkiej.Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
Zdjecie wstawisz przez dodaj plik.
Sciskam mocno!
Gratulacje teraz już tylko bedzie lepiej. Sciskam mocno. A więc zaczyna się sierpniowe babyboom. Kto następny? Bo jest nas troszkę.Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
kasiunia76
gratulacje. Najważniejsze że cc już za Tobą i Laura bezpiecznie przy Twoim boku.Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
kasiunia76
teraz Mamcik, Ty, ja, Chloe i Bozenka z tego co pamiętamGratulacje teraz już tylko bedzie lepiej. Sciskam mocno. A więc zaczyna się sierpniowe babyboom. Kto następny? Bo jest nas troszkę.
reklama
Chrząszczyk 1
No i na ten odzew czekałyśmy[emoji4]Super. Gratuluje Wam. Ucaluj malutką od forumowy ciotek[emoji38]niech chowa Ci się zdrowo, a Ty szybko wracaj do formy[emoji6]Hej dziewczyny. Ja juz po cc. Było ciężko, najgorsza cesarka z wszystkich 3. Najpierw pekaly mi żyły i był problem z wenflonami. Potem czułam znieczulenie( uklocia) , co wcześniej nie miało miejsca. Ból promieniowal aż do nóg, myślałam że nie dam rady. Na szczęście udało się , wczoraj już mi kazali wstać z łóżka i jestem juz na chodzie. Laura cudowna. Jak się wstawia zdjęcia ?
Podziel się: