Dwa raxy czytalam tego posta niedowierzajac. Nie liczylam na takie xakonczenie.Bardzo mi przykroWitam , niestety wczoraj u lekarza dowiedziałam się , ze nic nie będzie z tej ciąży ( a dzisiaj zaczęłam krwawić , i właśnie tracę naszego aniołka (( dziękuje dziewczyny za dobre słowa i trzymam kciuki za Was wszystkie , ja już więcej nie będę próbować (
reklama
Tak bardzo mi przykro trzymaj sie.Witam , niestety wczoraj u lekarza dowiedziałam się , ze nic nie będzie z tej ciąży ( a dzisiaj zaczęłam krwawić , i właśnie tracę naszego aniołka (( dziękuje dziewczyny za dobre słowa i trzymam kciuki za Was wszystkie , ja już więcej nie będę próbować (
Lilly40
Fanka BB :)
Moj test ciazowy wyszedł pozytywny. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
Wow super .... trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku .... super prezent na święta
Lilly40
Zasmucona ... chyba czas zmienić na może zadowolona [emoji16][emoji6]
I tak to wlasnie wygląda śmiałam sie że Mikołaj cos przyniesie i coś jest ale czy ok to zobaczymy mam nadzieje ze jak juz jestem to będzie dobrze.
Lilly40
I tak to wlasnie wygląda śmiałam sie że Mikołaj cos przyniesie i coś jest ale czy ok to zobaczymy mam nadzieje ze jak juz jestem to będzie dobrze.
Fajny ten Twój Mikołaj [emoji23][emoji23][emoji23]
Witam , niestety wczoraj u lekarza dowiedziałam się , ze nic nie będzie z tej ciąży ( a dzisiaj zaczęłam krwawić , i właśnie tracę naszego aniołka (( dziękuje dziewczyny za dobre słowa i trzymam kciuki za Was wszystkie , ja już więcej nie będę próbować (
Bardzo Ci współczuję... takie rozstania bardzo bolą
reklama
Mielismy próbować do konca roku i byłam pewna ze c z tego nie bedzie a tu taka niespodzianka.Fajny ten Twój Mikołaj [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: