reklama
katrina115
Potrójna Mama
Kłaczku - mój monsz mówi, że najpierw była wylana podłoga, potem zrobione i zamontowane meble, a potem np. mogły być kafelki i po ich skuciu podłoga była nierówna, albo na podłogę drewnianą, albo popękaną zrobiono wylewkę samopoziomująca się - żeby wyrównać i na to położyć linoleum lub może były plany nowych kafelek - w każdym razie tak tu praktykują (Irole tak robią, u Was na pewno też).
Kuba Wisowski
Początkująca w BB
Kubo skoro prawie to w czym niedoskonały ?
Nikt nie jest idealny...Każdy ma swoje wady, ja też mam. Może nie będę icyh wymieniał bo podobno mężczyzna nie chwali się słabościami
azula
Fanka BB :)
Ewe większość dzieciaków +15 ma tendencje do tezy ,że złapali Pana Boga za nogi i tu niewiele pomaga wychowanie ot taki etap w życiu i tu mądry rodzic powinien coraz bardziej wypychać dzieciaka z gniazda niech popracuje latem przy truskawkach ,zamiast nowego smartfona itp.Wiem czasy niełatwe dla młodych ale czy dla nas przez to łatwiejsze?
A co do przykładu ojca ja akurat przeczytałam ,że jak np w rodzinie nawraca się matka za jej przykładem nawraca się 25 % rodzin ale jak to ojciec się nawraca za jego przykładem idzie aż 70 %. więc pomyśleć ile panowie mogliby w innych dziedzinach dobrego zdziałać gdyby tylko chcieli.A co do młodzieży niestety jak nie mają mocnego ,dobrego autorytetu wśród dorosłych najlepszym autorytetem staje się kolega ,koleżanka ,grupa .
Kłaczku perłowy adonis piękny wśród pięknych masz "rękę" do kwiatów no i wyrozumiałe koty oraz nie niszczącego synka .Amelka wącha kwiatki no chyba ,że jej się zachce je urywać:-(
PS M dostał dużą ilość rzodkiewki muszę ja szybko zagospodarować jakiś pomysł na surówkę ? Kubo ,dziewczyny pomożecie ?:-)
A co do przykładu ojca ja akurat przeczytałam ,że jak np w rodzinie nawraca się matka za jej przykładem nawraca się 25 % rodzin ale jak to ojciec się nawraca za jego przykładem idzie aż 70 %. więc pomyśleć ile panowie mogliby w innych dziedzinach dobrego zdziałać gdyby tylko chcieli.A co do młodzieży niestety jak nie mają mocnego ,dobrego autorytetu wśród dorosłych najlepszym autorytetem staje się kolega ,koleżanka ,grupa .
Kłaczku perłowy adonis piękny wśród pięknych masz "rękę" do kwiatów no i wyrozumiałe koty oraz nie niszczącego synka .Amelka wącha kwiatki no chyba ,że jej się zachce je urywać:-(
PS M dostał dużą ilość rzodkiewki muszę ja szybko zagospodarować jakiś pomysł na surówkę ? Kubo ,dziewczyny pomożecie ?:-)
Hełoł :-)
wpadłam się przywitać tylko.
Azula:
RZODKIEWKA - Przepisy
Kłaczek - zadziwiasz mnie swoimi roślinami :-)
Kubo pamiętasz ostatnią scenę z Pół żartem pół serio? Nobody is perfect
wpadłam się przywitać tylko.
Azula:
RZODKIEWKA - Przepisy
Kłaczek - zadziwiasz mnie swoimi roślinami :-)
Kubo pamiętasz ostatnią scenę z Pół żartem pół serio? Nobody is perfect
Katrina, bardzo prawdopodobne, ze malzon Twoj ma racje. Wedlug naszych standardow to chore jednak. Przy wymianie mebli zapowiada sie lekki cyrk, a meble beda chciala w koncu wymienic, bo to co jest, to pomylka i porazka. Szafki wiszace sa jakas forma zabudowy, w sensie scianki boczne sa na stale osadzone w scianie, za to zaczynaja sie pod samym sufitem, wiec siegam do brzezku drugiej od dolu polki i koniec. Albo to obliczone na dwumetrowego uzytkownika, albo drabine w kuchni. No i to ma pewnie tyle lat co caly dom, choc blat raczej nowszy.
Azula, pare razy poleciala doniczka z kwiatkiem. Karol na szczescie uwaza zeby sie nie przytrafialy nieszczescia, onnie lubi jak zle sie dzieje. Wczoraj ogladal Reksia i zaczal plakac, bo domek dla ptaszkow spadl i sie rozlecial i ptaszki domku nie mialy. "Tatuski" najwyzej myzia palcem po lisciach.
Dzis mi zakwitlo Drzewo - najstarszy w domu.
Sporawy pomponik
Azula, pare razy poleciala doniczka z kwiatkiem. Karol na szczescie uwaza zeby sie nie przytrafialy nieszczescia, onnie lubi jak zle sie dzieje. Wczoraj ogladal Reksia i zaczal plakac, bo domek dla ptaszkow spadl i sie rozlecial i ptaszki domku nie mialy. "Tatuski" najwyzej myzia palcem po lisciach.
Dzis mi zakwitlo Drzewo - najstarszy w domu.
Sporawy pomponik
lenka21*
2+3 = MY
kłaczku cudowne masz te kwiaty, u mnie coś tam stoi ale nie takie okazy no i mam problem z regularnym podlewaniem
pogoda do du.., ciuchy wychodza z łazienki, ale nie ma gdzie i jak suszyć,
ja juz swoje rzodkiewki wyrzuciłam, muszę nowe posiać, za to groszek już ma całkiem duże strąki
pogoda do du.., ciuchy wychodza z łazienki, ale nie ma gdzie i jak suszyć,
ja juz swoje rzodkiewki wyrzuciłam, muszę nowe posiać, za to groszek już ma całkiem duże strąki
azula
Fanka BB :)
Pomysł na rzodkiewkę już mam:-) i niech M to teraz se je ja rzodkiew lubię ale nie w takich ilościach na raz
Lenko ,a czy rzodkiew teraz można siać? ja swoja tez już wyrwałam z tydzień temu bo szła w górę ,a bulwy zaczęły być twarde ,a wiem właśnie ,ze rzodkiewkę sieje się dość wcześnie wiosna ,a potem chyba w sierpniu no nie wiem może coś mi się pokręciło PS strączki groszku tez już całkiem ,całkiem niedługo groszkobranie .Czekam jeszcze na bób w dobrej cenie bo tego nie sieję
Lenko ,a czy rzodkiew teraz można siać? ja swoja tez już wyrwałam z tydzień temu bo szła w górę ,a bulwy zaczęły być twarde ,a wiem właśnie ,ze rzodkiewkę sieje się dość wcześnie wiosna ,a potem chyba w sierpniu no nie wiem może coś mi się pokręciło PS strączki groszku tez już całkiem ,całkiem niedługo groszkobranie .Czekam jeszcze na bób w dobrej cenie bo tego nie sieję
reklama
Podziel się: