reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

witam deszczowo :wściekła/y:
upałó nie lubię ale 10 stopni w czerwcu to gruby nietakt !!!
Wracam orac i laborać ;-) Nic mi się nie chce ...................... oj nic ale to zupełnie nic.
Sandy wpada tu okazjonalnie jak po ogień ale faktycznie dawno tu nie zaglądała :-(

reklama
Witam i ja dzis pogoda jakas taka niemrawa , nie pada ale cos wisi w powietrzu, jest pochmurnie.
Srednia cora w szkole (oj co ja sie nasluchalam wczoraj jaka to niesprawiedliwosc ja spotyka ), najstarsza jeszcze spi bp kladla sie chyba ok 2 spac, najlodsza z trzecia i kolezankom roznosz gore, maz spi po nocce, a ja pije kawusie. Zaraz zapodam sobie 'Gre o tron' mam nadzieje ze dam rade obejrzec w spopkoju.

Brrr, zimno.
Zaliczyliśmy zakupy, biorę się do roboty.
Sandy faktycznie dawno się nie pokazywała...no ale to dla niej typowe. A ja się pytam, gdzie jest Majuska?
Kłaczku - piękne! I dobrze, niech myśli.
Irka - o, "grę o tron" też bym obejrzała, ale bez szans jestem, biorąc pod uwagę ilość pracy. Przyjemnego oglądania.

siąpi od rana, tyle że ciepło

irka ja niedaleko Skorzęcina mieszkam, może kojarzysz, żużel mogę obejrzeć ale na żywo, a Start Gniezno, a raczej Carbon Gniezno to teraz żenada

Witam! Pomorze też zachmurzone. Co do bajek moja chłopina ogląda CN i Nicelodion i takie tam ... ku uciesze dzieci oczywiście. Twierdzi, że jedynie to go odstresowuje :szok:Dla mnie bajki to kosmos.
Z ręką młodego lepiej. Idąc dziś do przedszkola z synem przeszłam mikro zawał. W ogrodzie stała wielka dmuchana zjeżdżalnia. Tłumaczyłam tłumaczyłam :-) wszystkie kości całe!!!!!

No mój M ostatnio oglądał bajkę legendę o Twardowskim i naszło mnie takie pytanie:Gdzie jest piekło? skoro w połowie drogi do piekła Twardowski zaczął się modlić i spadł na księżyc.Czyżby to Mars? ;-)

Misia o czym Ty piszesz :-(Demokracja sama w sobie jest porażką .NSDAP też w demokratycznych wyborach doszła do władzy .Za chwile na zachodzie Europy islamiści zaczną dzieki demokracji być u władzy mnożą się(w przeciwieństwie do nas po 7lub więcej statystycznie na kobietę dzieci ub emigrują) ponoć do Holandii po kilkaset osób dziennie jest przemycanych ,a Szwecja za 20 lat ma szanse być krajem trzeciego świata ..Demokracja to fajny ustrój ale w Starożytnej Grecji był zarezerwowany dla klasy panów nie niewolników i przybłędów .Według mnie żyjemy w czasach schyłku cywilizacji:-(
PS.artykuł z prasy ja raczej takowej nie czytuję ale tym razem artykuł no .... Newsweek.pl | Nie ma takiej strony Tutuł islamska instrukcja kamieniowania kobiet .

Ostatnia edycja:
reklama
Azula - Churchill powiedział, że demokracja to najgorszy z ustrojów, ale inne są jeszcze gorsze. I to jest święta racja.
Jaką alternatywę byś zaproponowała? Dyktaturę? I kto miałby robić za rasę panów, a kto zostałby zaklasyfikowany jako niewolnik i przybłęda?
Sorry, ale od czytania takich rzeczy włos mi się jeży i to w takim samym stopniu jak od czytania o kamienowaniu kobiet ( skądinąd podlinkowany przez Ciebie artykuł nie istnieje).
Jednym tchem piszesz o tym, że demokracja jest be, bo NSDAP wybrano w demokratycznych wyborach i że demokracja była fajna, jak była zarezerwowana dla klasy panów - tak samo myśleli ci co wybrali NSDAP.

Do góry