reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia ja tez jakoś preferuje mrożone ryby z biedronki :tak:
Majuska ja to tez się nie politykuję ale moja ignorancja niestety nie ustrzegła mnie od tego co sobie uchwala ,ustala lub zrobią :crazy::eek::no:PS majuska zakup jakiś artrostop lub coś w stylu Nam pomaga no i opokan to tak doraźnie
Amelia nie daje żyć w nocy buszuje ,a ja nietomna potem muszę funkcjonować poza tym kaszel ,katar ,dużo NIE .No ale cóż chciałam to mam:-):-D

reklama
Witam,

misia ja taka wiszaca na mnie marude mam od czwartku.. mam dosc :-( w nocy nadal goraczka, teraz tez sie cieplawa robi wiec znowu pewnie rosnie..
Ucho chyba juz dobrze, dzieki. Nie czuje jak dotykam.

Mam wrazenie, ze z ta wojna to jakies jaja, przeciez to sie nie moze dziac naprawde ..
Ryby z Biedronki sa najlepsze, tylko tam mozna znalesc ryby nie z Chin!

Weny dalej brak.... Ukraina jest zbyt lakomym kaskiem dla Putina by odpuscil bez walki jej przejscie do UE, nie wyglada to dobrze a ten psychopata nie boi sie nikogo i niczego wiec grozenie paluszkiem przez NATO ma gleboko gdzies.
Wanda rozrabia jak pijany zajac w kapuscie, mnie dzisiaj w nocy wywalilo dwie opryszczki na ustach i walcze zeby sie nie rozwinely bo bede sliczna :no:

Aniu tez problem opryszczowy mam ponoć ona lubi wyskoczyć przy osłabieniu i lubi promienie UV dlatego radzą by zakupić pomadkę do ust z filtrem .Zakupie i zobaczę wygląd ale i to niefajne uczucie:wściekła/y::wściekła/y:.Czytałam opinie ,że świat oleje Ukrainę tylko co dalej?Za chwile Putin sięgnie po kraje bałtyckie ,a potem co Polska ,Słowacja :no:

Mam nadzieję Azula że nasi "przyjaciele" nie poświęcą PL. jak przy Adolfie H. kiedy dla świętego spokoju oddali Czechy i Austrię.
Mam opryszczkę non stop. Żadne plastry i maści nie pomagają.Wyskakuje wciąż w tym samym miejscu i wciąż tak samo mnie irytuje, zwłaszcza że ukruszyło mi się wypełnienie i dopóki się nie zagoi to nie mam szansy na dentystę.
Zoyka współczuje. Nie ma to jak sobie podnieść ciśnienie bladym świtem.

No właśnie Ollena tyle innych państw zostało olanych :-(zreszta i konkretne działania i ich brak niczego dobrego nie wróża ,a Putin ma chora ambicję więc raczej mało prawdopodobne by po jakiś groźbach odpuścił

No ale juz powiedzieli, ze nie moga zostawic. Szczegolnie PL ktora jest najblizej, Turcja tez juz sie okreslila, nie wiem jak inni.
Bedzie dym jak nic, byle nie taki jak podczas II wojny.

Ile moze trwac goraczka? dzis mija 4-ta doba u Mii..

reklama
Hello! tęskniłam!
Melduję, że żyję, poczytałam Was trochę, ale nie ma szans, żebym się do wszystkiego odniosła... :no:
W każdym razie wszystko ok, wrócę jak będę mieć więcej niż chwilę :tak:

Do góry