reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Nikt nie lubi pań z dziekanatu :)

Flo
jak smakuje taka zupa na mleku kokosowym ? Mam puszkę .Kupilam keidyś i czeka na okazję.

Czesc Dziewczynki
ale mnie wieczor ominal ale padlam spac razem z Wanda i obudzilysmy sie dzisiaj po 7.00. Bez krzykow, histerii i wlazenia na sile do mego lozka.
Zoyka po tym zdjeciu wszystko jest jasne... a wiesz, ze klonowanie ludzi jest prawnie zabronione? Ty zas stworzylas swego klona :-D
Katrina ja bardzo lubilam pania z dziekanatu, byla mloda i przemila, i jeszcze sie jej chcialo pomagac studentom. Po obronie zanioslam jej wielki bukiet kwiatow bo uratowala mi tylek gdy promotor nie wpisal mi oceny do indeksu /obrona za trzy dni/ a ona szukala pani profesor po calym Wroclawiu. Jako jedyna chyba na uniwerku mialam wpis robiony w kosciele na Boya-Zelenskiego:-D
Flo przepraszam, ale nie lubie Krakowa. Jakos mnie nie ciagnie do tego miasta pelnego smogu, zawalonego turystami i smierdzaca Wisla. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz :-D Taka pasche robi sie u mnie zawsze na Wielkanoc, tzn moze ciut inny przepis ale uwielbiam ja i pachnie wspaniale.
Zapraszam na kawe :-D

Lubie Krakow... Kilka lat spedzilam na Grodzkiej, doslownie na ulicy i lubie ten klimat, ale tylko w sezonie, kiedy jest cieplo, dlugie dni... Zima to byl koszmar.

Bry

Aniu- wyjątki potwierdzają regułę, ja trafiałam przeważnie, na średnio rozgarnięte i załatwienie jakiejkolwiek sprawy stanowiło nie lada wyzwanie (sorki czepiam się, ale na Boya nie ma kościoła, tylko na Kasprowicza, na Boya pracowałam w podstawówce - to była moja pierwsza praca).

Misia - ma tutaj znajomą (była zakonnica), która opowiadała jak to się Biskupi potrafią zachowywać wobec podwładnych i nie tylko, więc jakoś mnie ten artykuł nie zaskoczył.

Hełoł :-)
Katrina i to jest chyba najsmutniejsze w tym wszystkim :-( że takie zachowania to norma wśród purpuratów.
Miałam coś napisać :-D ale moje synadło mnie wytrąciło ze wszystkiego :-D
Wczoraj padł w czasie kolacji - przebrany na śpiocha. Dziś radośnie bryka od bladego świtu. Dziewczyny nie wyjmujecie szczebelków z łóżeczka ? A dzieciaki Wam nie próbują wychodzić górą ??

reklama
Katrina czapki z glow, masz racje. Ten wielki czerwony gdzie bylo liceum kiedys obok, ale nie wiem czy nadal jest czy zakonnice przejely budynek. Kasprowicza :-D
Misia ja mam wyjety jeden szczebelek zeby wsadzic wygodnie reke do glaskania. Wanda nie przelazi tamtedy i gora tez nie probuje.

Do góry