reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam, witam!!! Sobotnie!

Zoyka a czemu Cię J. wkurzył?

Majuska no u nas też są takie dziwne procedury :) Np. z auta może go wyjąć tylko tata i drze się wniebogłosy, gdy próbuję wyciągnąć go ja :) Dziwnie się wtedy ludzie na mnie patrzą na parkingu marketu :)

Andzike
piękny Mikołaj i Mikołajka :) A wiesz, że też zamówiłam ten kalendarz. Mam nadzieję, że dojdzie do świąt, bo coś kontakt z nimi lakoniczny bardzo.

Flo uśmiałam się jak nigdy. A piżamka miała stópki, czy to taka bez i stópki wystawały?

Co z Kłaczkiem? Czemu nie odzywa się?

A u nas bez zmian. Pracuję, robię zdjęcia, wstawiam na stronę, potem kasuje, robię zdjęcia i tak w kółko. Niech już ruszą zamówienia, bo za bardzo skupiam się na stronie wizualnej :-D
Stasiek rozgadany, jak coś powie czasami to padam z wrażenia. Chodzimy do tego klubu malucha dalej. Niegrzeczny jaki był taki jest. Teraz do tego jeszcze doszły histerie o wszystko. Taki los matki :-D

reklama
Hełoł :-)
Aniu współczuje może jak Majuska prawi: syrop z cebuli ?
Flo :-D :-D :-D :-D Jak będę w kapphalu to sobie luknę na tę sexi piżamkę :-D
Andzike sesja świetna ale nie wiem co mnie bardziej rozwaliło - sesja czy Wasza Wysokość BlĄdynowość :-D
Majuska w ramach nie wiem nawet czego :-D Kubula znosi wszędzie swe ulubione zabawki ... ostatnio pociągi jeździły sobie po dnie wanny - nawet się zdziwiłam że potem "na sucho" też jeździły. Kubula wkładał głowę pod wodę żeby obserwować ten wyścig :no::no::no: Kilka dni temu zniósł tyle zabawek do łóżeczka że tak naprawdę nie miał gdzie się położyć. Jak zobaczyłam że wysypuje pudło z lego to wzięłam za w piżamkę i wrzuciłam go do naszego łóżka :wściekła/y:
Katrina fajne prezenty :-)
w ramach prezentów: m. ma zestaw książek - szukałam od 2 miesięcy Bartoszewskiego i nie znalazłam (o powstaniu warszawskim), myśłałam o jakimś zestawie o Wołyniu ale widziałam tylko z Bellony a tam m. ma jakieś zniżki więc bez sensu. Wybór padł na żołnierzy wyklętych - kupiłam mu zestaw - już wysępił jedną - drugiej nie dam bo mam w pracy na wszelki wypadek. Mam nadzieję tylko, że nie zapomnę wziąć :-D Kubuli nabyłam puzzle i książkę również - Dawno temu w Mamoko. Następne zakupy to będą litery i cyfry. Swej Matce kupiłam we wrześniu fajną piżamkę - bo gdzieś od pół roku biadoli że nie ma - dam jej a ona będzie potem biadoliła że jej szkoda kupować nowej i że może sobie wezmę ... uwielbiam jej dawać prezenty: nigdy nie usłyszałam od niej: fajne, dzięki, podoba mi się, przyda ... tylko po co? za drogie? weź sobie...
a dla siebie wybrałam komercje :-D BRANSOLETKA - Crystal P - Bransoletki - Biżuteria damska tylko w fiolecie.
W ogóle jestem wczoraj w empiku idę do pań w kasie i się pytam: przepraszam gdzie mogę znaleźć Mamoko. Laska taka 25+ oko wywaliła na mnie więc ja głupia pipa mówię: Wydawnictwo Dwie Siostry, Mizielińscy, Miasteczko Mamoko, Dawno temu w Mamoko ...
pańca: yyyy proszę iść do informacji ?
ja: znaczy gdzie?
pani wskazując : tam gdzie wisi napis bilety.
ja: to znaczy tam gdzie nikogo nie ma, oprócz ludzi w kolejce ?
ona: yyyyy ale ja nie wiem o co pani pyta.
ja: to może pani wie - bo jakimś cudem zauważyła idąc np. do toalety gdzie jest dział dziecięcy ???
pani: TAM
:-)
Nie lubię tego emipiku :-( w moim starym gdzie z reguły kupuje książki po pierwsze wiem gdzie jest jaki dział, po drugie obojętne czy podejdę do kogoś w kasie czy na płytach to mnie pokierują w odpowiednie miejsce a wczoraj mnie laska zabiła.
Zresztą teraz sobie przypomniałam że kiedyś szukałam Karen Blixen - Dzienników i laska z informacji (czyli tego punktu nad którym wisi napis: Bilety) zadała mi takie pytanie że wprawiło mnie w osłupienie i zadziwienie i wszystko inne.
Idę piec ciasto marchewkowe - idziemy do znajomych: będzie sushi, burrito no i wyszło że wypada mi zrobić coś słodkiego :-D
jednak moja komercja wygląda dokładnie tak:
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/...hsia_Ruby_Bracelet.html?tabteaserpixel=cat_nv

Ostatnia edycja:
Misia rozumiem, że jak zbliżałaś się do kas w EMPiKu to puściłaś z komórki przygotowany wcześniej na takie okazje temat Lorda Vadera z Gwiezdnych Wojen:rofl2::rofl2: Misia bardzo ładna bransoletka, Zoyka Twoja biżuteria też śliczna, wogóle teraz na topie są te rzeczy skórzane, rzemykowe, mam znajomych , którzy mają właśnie firmę i zajmują się tworzeniem takiej bizuterii, jeżdżą na targi i całkiem spoko z tego żyją;-)

Andzike no to powodzenia dziś na sesji, chociaż te foty , które juz zrobiłas też są świetne, Kacper wydoroślał ostatnio:tak:

Aniu i jak Biedron??? mam nadzieję, że jej przechodzi...

Flo ja wciąż zieję z tych żab:-D

echchch... odmówił mi się york, co to go miałam dziś fryzować, jak tu urobić na prezenty:sorry:...na 16 przychodzi na czesanie i kąpiel pekińczyk ludojad, mam kołnierz do założenia mu na szyje, ale gdyby mnie do wieczora nie było na BB to znaczy, że mnie poćwiartował i pożarł:szok:

Jestesmy juz po obiedzie, biedrona zawsze je o 13.00 w zwiazku z tym ja tez sie przestawilam na wczesny posilek. Potem na deser bedzie jeszcze jogurt. Przez te kilka dni w ogole nie chciala jesc, ale wczoraj zrobilam jej ukochana smazona rybe i ziemniaczki z maslem - zjadla bardzo ladnie a dzisiaj uwielbiany kurczak z rekawa i tez podjadla. Schudla mocno, ale skoro zaczyna wciskac w siebie obiad to powoli idzie chyba ku lepszemu. Pospala dwie godziny ze mna na duzym lozku i ja tez sie zdrzemnelam :-D Teraz wyglada jakby ciut lepiej tylko oczka ma takie czerwone i podpuchniete. Dla mnie to sytuacja nienormalna, Wanda choruje trzeci raz w swoim zyciu i nie ogarniam tego po prostu.

Cześć,

My ładnie dzisiaj pospaliśmy bo jak zwykle do 9. Pogoda taka se, na szczęście nie leje i był godzinny spacerek. Teraz dzieć śpi.

Aniu - przyznam ,ze z Twojego opisu masakrycznie to wygląda. Podmieniłam bym ten paracetamol na ibuprom i robiłabym inhalacje. Na gardło nie dawałabym miodu bo pyłki zawarte w miodzie tylko dodatkowo podrażniają gardziołko. Temperatura mniej niż 38 u dziecka to nie tragedia. Mi zawsze pediatra powtarzał,ze zbija się jak przekroczy 38,5. Lekarz na pewno osłuchał Wandzię i wie ,ze nic tam nie ma groźnego. A infekcje gardła potrafią być okropne , bolesne i prowadzą do zmiany głosu. Bedzie dobrze jak Wandzi apetyt wrócił.

Czekamy na mojego Tatę teraz.

W kwestii prezentów. J dostanie portfel a na ur perfumy . Julka lego duplo i komplet plastikowych garnuszków i filiżanek.
A ja nie wiem co dostanę i czy w ogóle coś dostanę. Mój Mąz nie przywiązuje wagi do prezentów. :(
. Życzeń mam kilka. Suszarka do włosów Remington, patelnia griollowa, aparat, perfumy albo bransoletka.

jest kilka bransoletek które wyjątkowo wpadły mi w oko :

Bransoletka BI0271
Bransoletka BI0201

Bransoletka BI0206
[url]http://www.bydziubeka.pl/kolekcje/galaxy/bransoletka-bg0036

[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka witaj w klubie;-) ja tez jestem osoba, która nie dostaje fajnych prezentów i raczej nie przypominam sobie, żebym dostała cos fajnego kiedykolwiek pod choinkę, czy na urodziny, nie przejmuję sie tym zbytnio, przywykłam, poudaję przez chwilę, że super jest a potem o tym zapominam;-) Na dobra sprawe teraz jest tyle mozliwości, żeby komus jakis prezent fajny zrobic, a jak nie masz inwencji to w każdym sklepie czy to odzieżowy czy kosmetyczny są kupony podarunkowe, nie masz czasu, nie wiesz co kupić? kup taki kupon , za kwotę na którą Cie stac i na bank osoba obdarowana się ucieszy, wystarczy chwilę mózg wysilić...na GZecie Wam coś napisze;-)

Zoyka mam taką czerwoną - zapięcia mi zaśniedziało a skóra była wypadła z zapięcia i bransoletka jest do wyrzucenia tak naprawdę :-(
M. prezentowo się rozwinął :-D
Sprawdziłam - nie znajdę jej na stronie ale czerwona skóra o prostokątnym przekroju i kawałkiem metalu.

Ostatnia edycja:
Jakby malo bylo wszystkiego wlasnie przed chwila wrocilam z pogotowia:no: Wanda wywrocila sie na klockach i paskudnie rozciela gorna powieke w kaciku oka. Rana niby niewielka ale bardzo gleboka. W szpitalu odkazili rozciecie i zalali jakims specjalnym klejem, mam sie nie martwic bo blizy podobno ma nie byc. Oby...
Dziewczyny jakos mialam szczescie i dostawalam zawsze fajne prezenty pod choinke, nawet nie marudzilam przedtem co bym chciala. Rodzina potrafila sie wstrzelic w moje oczekiwania i pragnienia :-D Pamietam jak kupe lat temu moj eksio nie wiedzac co mi sprezentowac nabyl pod choinke 40 par moich ulubionych rajstop :-D cieszylam sie wtedy i smialam z jego pomyslu, ale byl fajny a jaki uzyteczny :-D
Siadam do zimnej kawy, ktorej nie zdazylam wypic przedtem.

reklama
Do góry