reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry czterdziestkom :)

Marzena - w sumie ja też w ciąży czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości, nawet zachcianek nie mam (a tego akurat chciałabym doświadczyć ;)) Nie wiem co będzie potem, bo zbliża się lato i upały, ale może będzie ok :)
Zjolu, pewnie, że się uda, próbujcie. Strasznie bym chciała i serdecznie Ci tego życzę, żebyś dołączyła jak najszybciej do ciężarówek.
A dzisiaj taki piękny dzień - prawdziwa wiosna nadeszła, chociaż jeszcze nie jest tak bardzo ciepło.
Pozdrawiam ciepło i życzę miłego dnia

reklama
Ja mam 41 lat i nie mam żadnego problemu z tym, że moje dziecko miało by starszą mamę. moja prababcia urodziła syna wieku 49 lat i nie było z tym problemu. Ja mam inny problem. Moje ciąże obumierają i istnieje obawa, że już nie zostanę mamą po raz drugi. Dodam, że mam 19-o letniego syna, który bardzo chciałby mieć rodzeństwo. Nigdy nie przypuszczałam, że będę miała problem z kolejnymi ciążami.

Trzymam kciuki żeby wreszcie się udało z kolejnym zajściem w ciążę i życzę szczęśliwego donoszenia!!!

Fajnie, że ten wątek odżył - witam Was dziewczyny :)

Ja też się przyłączę do wątku, bo mojego bąbelka urodzę mając już 40 lat. Nie wydaje mi się, że by łatwość bądź trudność dogadywania się ze swoim dzieckiem była największym problemem... W sumie akurat o tym nawet nie pomyślałam

Niecały rok temu też straciłam aniołka, no i teraz jestem w ciąży i oboje z mężem drżymy, czy wszystko dobrze się skończy. Na szczęście jak do tej pory wszystko układa się dobrze, a nawet bardzo dobrze i coraz śmielej myślimy o tym, że jednak będziemy mieli dziecko. I to chyba jest największy problem - żeby powstało, żeby się urodziło i jeszcze żeby było zdrowe - bo wiadomo, że tego chcą wszyscy rodzice.
I tego życzę wszystkim Wam dziewczyny :)

Zycze żeby wszystko było dobrze!!!!

Babeczki, cóż mam powiedzieć? Gorąco Was pozdrawiam :)
A ja jutro chyba na rowerek się wybiorę.

Witaj Iwoneczko :)
Będzie dobrze, bo niby dlaczego nie? Ja mam termin trochę wcześniej niż Ty, bo na drugą połowę września, a to moja druga ciąża - bo jestem mamą jednego aniołka. Ale teraz już jest w porządku.
A w którym tygodniu Ty jesteś dokładnie?
Pozdrawiam Cię serdecznie

Witaj :*! Mnie też pewnie będą cięli w połowie października bo miałam kiedyś pękniętą macicę ale będzie dobrze. Dziś zaczął się 18 tydzień! Pozdrawiam Cię serdecznie :) i Trzymaj się kochana bo już niewiele do końca a raczej szczęśliwego początku :)

Mnie nie będą cięli, nie zrozumiałyśmy się :) W każdym razie nie planujemy tego.
A 18 tydzień to prawie połowa, prawda? za chwilkę też będziesz miała z górki.
No i Ty też się trzymaj i zaglądaj tutaj i pisz :)
Buziaki

Iwoneczko ja widzę, że Ty jesteś z mojego rocznika!
Witaj. Wspaniale, ze jesteś w ciąży. Życzę szczęśliwego rozwiązania!
Ja jestem niestety znowu na etapie starań, mam jednak nadzieję, że jeszcze mi się uda.
Pozdrowionka

reklama
Witaj kochana witaj! Tak zaczął mi sie 5 miesiąc i jestem cała happy ale cały czas lekko podcięta strachem, bo to moja 6 ciąża i wierzę, że to będzie2 żywe dziecko. Dzis hucznie obchodzimy dzień dziecka bo mam jeszcze 3 adoptowanych dzieci więc gromadnie i wesoło jest ;)
Zyczę Ci kochana przyjemnych i udanych prób :)

Do góry