Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Cześć! ja też mam 21 lat i jestem w 32 tygodniu ciąży;-) wiem co czujesz i jakie obawy klebia Ci sie w glowie, moj synek tez nie byl planowany, studiuje zaocznie i w pierwszej chwili wydawalo mi sie ze to wszystko to jakis zart, mi sie mialo to nieprzydazyc...mialam skonczyc studia, znalezc pracei dopiero miec dzieci, wymarzone wyczekane...los pokierowal tym inaczej...nie martw sie babcie napewno pomoga:-) Twoj nastroj jest normalny ja na poczatku tez nie umialam sobie wyobrazic tego wszystkiego, tym bardziej ze ojciec dzidziusia z pewnych powodow nie moze byc przy mnie i nie ma go od poczatku ciąży, ale teraz gdy patrze na moj brzuszek, czuje mojego kochanego synka to juz nie moge sie doczekac kiedy wezme go w ramiona, w koncu bede miala przy sobie osobke ktora zawsze bedzie mnie kochac naj bardziej na swiecie i ktora ja juz naj mocniej kocham... gratulacje i powodzenia:-)
P.S Co do szkoly to dowiedz sie w dziekanacie o Indywidualna Organizacje Studiów, ja juz zlozylam takie podanko i czekam na odpowiedz, u mnie w szkole to jest na takiej zasadzie, ze z czesci przedmiotow bede zwolnina a reszte zaliczen i egzaminow bede mogla przelozyc na inne pasujace mi terminy.
P.S Co do szkoly to dowiedz sie w dziekanacie o Indywidualna Organizacje Studiów, ja juz zlozylam takie podanko i czekam na odpowiedz, u mnie w szkole to jest na takiej zasadzie, ze z czesci przedmiotow bede zwolnina a reszte zaliczen i egzaminow bede mogla przelozyc na inne pasujace mi terminy.