marta18691
Fanka BB :)
O boziu to tak jakby używać jednej prezerwatywy 5razyEkologicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O boziu to tak jakby używać jednej prezerwatywy 5razyEkologicznie
Rety, dziewczyny, serio? Lepiej Wam? To, że młoda dziewczyna się stresuje, bo dopiero rozpoczęła współżycie i chce się dowiedzieć, co to znaczy "nie daje 100% pewności", to jest powód do jechania po niej i wysmiewania? Rozumiem, że Wy w młodości nie zrobiłyście nic, co teraz z perspektywy czasu wydaje Wam się naiwne. Żenujące i powinno być Wam wstyd. I te komentarze "5 razy jedna gumka"
Autorko, czekaj spokojnie do miesiączki, bóle brzucha są objawem naturalnym w tej fazie cyklu, jeśli prezerwatywa była na swoim miejscu podczas stosunku i nie pękła, to nie jesteś w ciąży. Stresujesz się teraz i każdy objaw wydaje Ci się ciążowym relaks i spokojnie do okresu
Tego nie wiesz na 100%. Bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że co jakiś czas pojawiają się młode dziewczyny z wątpliwościami. Jest ich w końcu miliony. Dziewczyna nikogo nie obraża (w przeciwienstwie do reszty użytkowniczek) ani nikomu krzywdy nie robi. A Wasze komentarze już tak. Bo nie można wykluczyć, że to faktycznie jest konkretna osoba z konkretnym pytaniem. I właśnie ze względu na to prawdopodobieństwo warto pomyśleć, zanim się coś napisze. A jeśli to troll, to nikt nie każe mu odpowiadać. Ewentualnie napisać raz, że nie, nie ma ciąży z prezerwatywą i cześć pieśni. Ale ludzkie, prymitywne instynkty muszą wziąć górę. Smutne to.
Ja w wieku 19 lat straciłam okres na całe 9 miesięcy, gdybym miała iloraz inteligencji autorki, to już bym wyprawkę miała kupionąJeżeli młodzież (choć 19 lat to już dorośli ludzie) w 2022 roku z takim dostępem do wiedzy naprawdę ma realnie takie pytania, to jestem autentycznie przerażona gdzie zmierzamy