reklama
Nie ogarniam. Okresu nadal nie ma a okres mam regularny. Objawy takie jak w poprzedniej ciąży ból brzucha i nudności i ból głowy. A test z rana
wyszedł taki... w poprzedniej ciąży miałam deficyt a test robiłam dopiero 2 tyg po spóźnieniu, może tu ten sam problem. Może ja owulację mam tak późno?
Justyna031
Początkująca w BB
Cześć 4.01podany zastrzyk ovitrelle. 12.01 progesteron 22.46 Dzis (15 01) beta 1.0 i progesteron 25.36 Dzis jest 27dc okres niby za 3dni, ale z tym to różnie Czy jest jeszcze jakaś szansa, że coś się ruszy?
Ten test jest negatywny. Chyba najlepiej jak poczekasz kilka dni i zrobisz badanie bhcg. To rozwieje twoje wątpliwości.Nie ogarniam. Okresu nadal nie ma a okres mam regularny. Objawy takie jak w poprzedniej ciąży ból brzucha i nudności i ból głowy. A test z rana Zobacz załącznik 1227304wyszedł taki... w poprzedniej ciąży miałam deficyt a test robiłam dopiero 2 tyg po spóźnieniu, może tu ten sam problem. Może ja owulację mam tak późno?
RissRose
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jestem troszkę przerażona i wystraszona, mialam dostać miesiączkę w piątek, bolal mnie brzuch juz od około środy. W czwartek tak, że aż myslalam ze wezmę tabletke... dziś zrobiłam test a tu nagle pojawiają się dwie kreski ( od razu nie czekałam nawet 5 sekund ) Nie wiem czy to normalne, że na teście od razu pojawiają się dwie kreski ? Zawsze na ta kreske świadcząca o ciąży czekałam z minute czy dwie. Dodam ze w październiku pierwsza ciążę poroniłam i tez marwie się o te bole brzucha jak na okres te parę dni temu. Mam zamiar jutro zrobić kolejny test No i we wtorek hcg.
Fasolka2021
Kochana mnie brzuch ciągnie też jakieś 10 dni test pozytywny już 8 dni po owulacji oczywiście bardzooooooo słaby. 9dni po czyli 12. 01 pierwsza beta 14,41 następna 14. 01 beta 37,23 dziś jest dzień spodziewanej miesiączki . Miesiączki brak za to test ciążowy po południu odrazu wyszedł . Mam nadzieję że będzie dobrze. Trzymam za ciebie kciukiHej dziewczyny. Jestem troszkę przerażona i wystraszona, mialam dostać miesiączkę w piątek, bolal mnie brzuch juz od około środy. W czwartek tak, że aż myslalam ze wezmę tabletke... dziś zrobiłam test a tu nagle pojawiają się dwie kreski ( od razu nie czekałam nawet 5 sekund ) Nie wiem czy to normalne, że na teście od razu pojawiają się dwie kreski ? Zawsze na ta kreske świadcząca o ciąży czekałam z minute czy dwie. Dodam ze w październiku pierwsza ciążę poroniłam i tez marwie się o te bole brzucha jak na okres te parę dni temu. Mam zamiar jutro zrobić kolejny test No i we wtorek hcg.
RissRose
No właśnie mnie nie ciagnie tak jak przy pierwszej ciąży tylko boli skurcze jakby mam . Beta Ci rośnie , bądź dobrej myśli, ja też będęKochana mnie brzuch ciągnie też jakieś 10 dni test pozytywny już 8 dni po owulacji oczywiście bardzooooooo słaby. 9dni po czyli 12. 01 pierwsza beta 14,41 następna 14. 01 beta 37,23 dziś jest dzień spodziewanej miesiączki . Miesiączki brak za to test ciążowy po południu odrazu wyszedł . Mam nadzieję że będzie dobrze. Trzymam za ciebie kciuki
Fasolka2021
Jutro robię betę zobaczę jak przyrosło. Ja swojego synusia urodziłam 11lat temu troszkę czasu minęło ale pamiętam że wtedy miałam dziwne kłucia.No właśnie mnie nie ciagnie tak jak przy pierwszej ciąży tylko boli skurcze jakby mam . Beta Ci rośnie , bądź dobrej myśli, ja też będę
Beata0192
Nie chcę Ci robić nadziei ale jest możliwe że masz rozjechany termin owulacji. Test może wychodzić negatywnie jak dużo pijesz przed snem lub w nocy. To raz a dwa beta prawdę Ci powie...Nie ogarniam. Okresu nadal nie ma a okres mam regularny. Objawy takie jak w poprzedniej ciąży ból brzucha i nudności i ból głowy. A test z rana Zobacz załącznik 1227304wyszedł taki... w poprzedniej ciąży miałam deficyt a test robiłam dopiero 2 tyg po spóźnieniu, może tu ten sam problem. Może ja owulację mam tak późno?
reklama
Fasolka2021
I jak tam robiłaś test kochanaHej dziewczyny. Jestem troszkę przerażona i wystraszona, mialam dostać miesiączkę w piątek, bolal mnie brzuch juz od około środy. W czwartek tak, że aż myslalam ze wezmę tabletke... dziś zrobiłam test a tu nagle pojawiają się dwie kreski ( od razu nie czekałam nawet 5 sekund ) Nie wiem czy to normalne, że na teście od razu pojawiają się dwie kreski ? Zawsze na ta kreske świadcząca o ciąży czekałam z minute czy dwie. Dodam ze w październiku pierwsza ciążę poroniłam i tez marwie się o te bole brzucha jak na okres te parę dni temu. Mam zamiar jutro zrobić kolejny test No i we wtorek hcg.